Helouu baby, chcela by som sa spýtať, ci nemáte skúsenosti s nejakými pripravkami z tejto kozmetiky a ci vam pomohla hlavne by ma zaujímal nočný krém a očný krém na opuchy, alebo ci niečo iné účinne nepoznáte, dakovala
@nicolletz no, to hej, kožné často odporúčajú vichy alebo biodermu alebo toto. Síce musím uznať, že napríklad tá Bioderma po odporúčaní kožnej mojej krstnej pomohla, i tak (hoci podľa EÚ by už nemal testovať nikto) napríklad na LUSH, Manufaktura či L´occitane nedám dopustiť. To prvé síce na Slovensku nemá kamenný obchod, ale je to najlepšia kozmetika na svete podľa mňa
@caranoir ak myslíš slovenskú stránku, tak nič také nie je Ja kupujem buď v zahraničí, keď je možnosť alebo z ich anglickej stránky. Oproti napríklad českému e-shopu sa to oplatí oveľa viac, lebo na českom sú tie výrobky predražené. (aspoň to tak bývalo ).
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
» www.lush.co.uk/...