normalne, prides k pokladni ukazes co vsetko chces ukradnut (ak mas menej ako 5 poloziek tak aj cez informacie, aby si dlho necakal) - predavacka povie take specialne spojenie "Avada Kedavra" na vypnutie poplasneho systemu a ides
Pískajú len tie veci, ktoré majú pripnutú tú čiernu bužírku alebo tú plastovú blbosť, iné veci nepískajú, nemajú ako.
Zvyčajne je to v potravinách chlast, drogeria a nejaké drahšie darčekové predmety.
Nemáš začo. Kradnutiu zdar.
kradnút potraviny sa dajú aj napríklad tak, že ideš na samoobslužnú pokladňu, odložíš si najdrahšiu vec nakoniec a potom sa tváriš, že si ju nablokoval a rýchlo stlačíš zaplatiť cash a vložíš tam rýchlo prachy, potom to tam môžeš položiť a neoznámi ti to že neočakávaný tovar v baliacom priestore
bože vy ste kokoti... sak jej poraďte... normálne pod bundu si daj alebo prehltni alebo sa rovno na jedz v obchode tam kde nesú kamery napríklad v prezliekacej kabinke
@peter151 bež už pls do piče, ty socka prijebaná. Asi mesiac dozadu si mi sľúbil že sem kvôli mne prestaneš chodiť (a keď už sme pri tom, tak delice tiež) tak čo tu ešte robíš, ty rakovina?!
@skajka265
tvoja otázka je s otáznikom, nevidím dôvod prečo si nemyslieť, že zisťuješ spôsob ako niečo čajbznúť....
zdôvodnenie v @19 komente si mala napísať v prvom komente..
@staphylococcus čo si spravila pre tento svet za posledne roky ? hovno ...
ja robim na niekolkych vedeckych projektoch
a darujem % z vyplaty
ty ledva prezijes a stou tvojou stokarskou skolou budes len clanok v retazci farmaceutickych lobistov, popripade budes robit picoviny niekde zavreta v smrade s mikroskopom a 3 kami dioptriami
@peter151 jasné jasné Petrík. Už si nám tvrdil, že nemáš VŠ. Potom si nám tvrdil, že si informatik. Potom, že študuješ tam, kde Delica, pričom ani nevieš, kde študuje. Chvíľu tvrdíš, že bývaš v Bratislave, chvíľu v prahe, v profile máš trenčianske Teplice či kerú piču. Ty si akurát tak patologický klamár a zakomplexovaný kokot a jediné, čo pre tento svet robis je, že tu zbytočne míňaš kyslík a z znepríjemňuješ život ľuďom.
Že ti zo seba nie je trápne, ty hovno
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
@hagelslag a do toho zaludka to inzertujes ktorym koncom?
jedno si zapamataj drahá, to čo ukradneš sa ti 3x vráti tak, že budeš ľutovať...
a len mi nepíš, že to nie je pravda....
@8 Namiesto moralizovania by ma skôr zaujímalo čo ju donútilo k takej myšlienke...asi sa nemá o ňu kto postarať alebo sú na mizine...
Zvyčajne je to v potravinách chlast, drogeria a nejaké drahšie darčekové predmety.
Nemáš začo. Kradnutiu zdar.
kradnút potraviny sa dajú aj napríklad tak, že ideš na samoobslužnú pokladňu, odložíš si najdrahšiu vec nakoniec a potom sa tváriš, že si ju nablokoval a rýchlo stlačíš zaplatiť cash a vložíš tam rýchlo prachy, potom to tam môžeš položiť a neoznámi ti to že neočakávaný tovar v baliacom priestore
A na zaja ani nereaguj, z neho inteligentnú ani zmysluplnú vetu nedostaneš
tvoja otázka je s otáznikom, nevidím dôvod prečo si nemyslieť, že zisťuješ spôsob ako niečo čajbznúť....
zdôvodnenie v @19 komente si mala napísať v prvom komente..
ja robim na niekolkych vedeckych projektoch
a darujem % z vyplaty
ty ledva prezijes a stou tvojou stokarskou skolou budes len clanok v retazci farmaceutickych lobistov, popripade budes robit picoviny niekde zavreta v smrade s mikroskopom a 3 kami dioptriami
Že ti zo seba nie je trápne, ty hovno