Už nikam. Keby som vycestovala za prácou bolo by to pre sympatie k miestnej kultúre a to by bolo Francúzsko, Belgicko, Švajčiarsko, Nórsko, Austrália, Kanada, USA, Dánsko , Fínsko, Írsko. Aby mi to aj niečo dalo. A nielen picoviny riešiť furt prachy. Mám pici srat sa s prachmi lebo ten najchamtivejsi nemá dosť nikdy. Ale len by som si to užila a vrátila sa dooooom Mária eargasm zo slovenčiny vo vlaku keď som po pol roku šla prvý krát z cr. Ten kto vydržal viac mal veľa krát kamosov so sebou alebo rodinu. Alebo nemal
Niekde do Iraku ..lebo su tam samí krasavci .........
A ked nie tak napr..do Irska -jazyk...super ludia,zije tam aj mnoho Slovakov,pracovne miesta ktore dobre vynasaju,ale zle jedlo,hrozne pocasie
Dalej Nemecko ..nepoznam ale chcela by som raz v zivote
Neviem. Viem si predstavit Aziu, Afriku. Dovod je ten, ze ma laka pozriet exotika a chcem nabrat taketo skusenosti este kym som mlady. Radsej by som ale bol, ak by som tam mal europsky plat.
@koprdil Suhlasim... Aziu som trosicka precestoval a Taiwan sa mi zapacil, zil som tam rok... Sice konzum veliky ale to jedlo, holky a kultura na nezaplatenie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
A ked nie tak napr..do Irska -jazyk...super ludia,zije tam aj mnoho Slovakov,pracovne miesta ktore dobre vynasaju,ale zle jedlo,hrozne pocasie
Dalej Nemecko ..nepoznam ale chcela by som raz v zivote
Nelaka ma Amerika, Australia.