V zahraničí je to najmä Taliansko lebo v každom kútku má čo ukázať. niekedy by som ho rada precestovala celé. Ale ak niekto chce tak Rím je fajn ale neukazuje to skutočné Taliansko. No u mňa víťazí Florencia, ale ešte som tam nebola ale rada by som niekedy navštívila.
A na Slovensku sa mi páči v mojom rodnom meste Dolný Kubín a samozrejme náš Oravský hrad. Určite prídite navštíviť.
...mne sa paci strasne Praha..Vieden/aj ked som tam bola iba raz a aj to po nakupoch ....a nas domcek v Turecku aj s jeho okolim je tiez fajn....v madarku su zasa fajn kupaliska....a na Slovensku? to vazne neviem ...
Tallin - Estónsko, fakt prekrásne mesto, a jeho okolie ešte krajšie, ale na tie názvy si žiaľ nespomínam a potom samozrejme kostnica - Kutná Hora. a na Slovensku moje rodné Horehronie a všetky lesy v ňom
ja uplne zboznujem Tunisko nadherna krajina ale este viac ma ocarilo rimske Karthago to je nieco neuveritelne ked sa prechadzate medzi ruinami kde pred tisickami rokov zili ludia..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
bulharsko - sunny beach, pre dokonalý neviazaný odviazaný divoký život
Bo tu na párovciach robili bordel ... aj na klokočine, tam neviem, či ešte sú, alebo už nie ...
Ale si predstav ze oni tam nemaju elektrinu ani nic musia drevami kurit chudaci
A na Slovensku sa mi páči v mojom rodnom meste Dolný Kubín a samozrejme náš Oravský hrad. Určite prídite navštíviť.
A peknee su aj mesta v Chorvatsku-Split, Trogir, Pula, Primosten, Zahreb...To mam prechodene skoro vsetko