co si myslite o tych kraloch v skole? u nas je jeden taky kral a on sa ma ma peckovy zivot pretoze on sa nenamaha ze ako to bude vyzerat ked spravi hento ale on to rovno spravi nieco ako ked hrate MMORPG tak sa na nete nehambite spravit a povedat co chcet
ja sa nikdy nehanbim povedat co chcem ci už je to poziadavka nejaka alebo aj nazor co si myslim o nejakom cloveku..a ked sa ho to dotkne co uz isto lepsie akoby sa to mal dozvediet od cudzieh
no a nepoznam ziadneho"krala" ani si nemyslim ze u nas na skole niekto taky je..a to ze niekoho sace mi kralovske nepride skor ubohe
"pretoze on sa nenamaha ze ako to bude vyzerat ked spravi hento ale on to rovno spravi nieco ako ked hrate MMORPG tak sa na nete nehambite spravit a povedat co chcete a on ani v realite ale on fakt ani v realite vy hovorite ze ani vy ale ja viem ze vy v realite nepoviete nic co chcete."
@afew ale ja viem ale myslel som to tak ze proste mal prevahu strasnu od doňho sotil a on sa vykydal na zem az sa mu veci rozsypali a on ze jaky je silny a nič nepovedal ani ten rešpekt proste
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
no a nepoznam ziadneho"krala" ani si nemyslim ze u nas na skole niekto taky je..a to ze niekoho sace mi kralovske nepride skor ubohe
krajsiu vetu som uz dlho necital
kral? to vážne?