Bol som sice iba na zimnej ture, ale obrazoveho materialu mam aj z leta dostatok.
Sli sme zo Sumiacu priamo hore, je to kilometer prevysenia, takze celkom zaberak.
Krasne tam urcite je, pri peknom pocasi je vidiet prakticky cele Slovensko, v zavere stupania sa uz nejde lesom, takze po cely cas sa mozes kochat vyhladmi.
Njn Kralova hola...akurat na nu kukam z okna mojej izby heh (nic nevidim je tma, je nieco po polnoci ...naadhera to je.... ale tam hore je vyhlad proste nepopisatelny..uplne ze kraasa
a som tam bola.isla som ztelgartu takou hrozne strmou cestou uf..ale ten vyhlad stal zato mali sme stastie.lebo vascinu je zly vyhlad lebo z hori sa stale odparuje
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme
Sli sme zo Sumiacu priamo hore, je to kilometer prevysenia, takze celkom zaberak.
Krasne tam urcite je, pri peknom pocasi je vidiet prakticky cele Slovensko, v zavere stupania sa uz nejde lesom, takze po cely cas sa mozes kochat vyhladmi.