Keďže to nebudem môcť pozerať tak si to nahrám ! A čo že vyzerám ako idiot , jednoducho to chcem vidieť v mojej milovanej krajine sa dejú takéto veci a ja chcem byť svedkom
Hlavne už s tým dajte pokoj!! Anglicko toho bolo plné a William a Kate na mňa žmurkali z každého jedného výkladu, z každého jedného suveníru a billboardu, ja o tom naozaj nepotrebujem čítať ešte aj na Birdze
@zajko30 Pri všetkej úcte, máš pocit, že je čo závidieť na predraženej svadbe, kde bude v pohotovosti 5000 policajtov, aby náhodou niekoho z kráľovskej rodiny nezastrelili? Nie, ďakujem, naozaj nepotrebujem obavy z teroristického útoku alebo nebodaj atentátu na moju osobu.
A čo ty, ty závidíš, že som tam bola alebo čo, že musíš do mňa štekať? Hlavne, že keď ty tu vypisuješ svoje žvásty o stále nových autách a svojom drahom Máriovi, tak je všetko v poriadku a že ja idem pozrieť rodičov, to už je pre teba hotová katastrofa. Tiež by si sa mohol trochu zamyslieť a ak tak túžiš po tom niekam jazdiť aj ty, tak si našetri alebo si tam pošli rodičov a bývaj na Slovensku sám
@zajko30 to je presne úroveň slovenského kokotizmu..pchať sa do každej riti, o všetkom vedieť, každému všetko závidieť a ked sa nebodaj najde človek, ktorý má niekoho na saláme..tak práve on je označovaný ako ten závistlivec...
na kerý kokot to vôbec niekto pozerá? bude to asi také záživné ako počúvanie georga michaela..preber si to ako chceš
@sarah_whiteflower a veď ty si napísala aby sme sa už na to vysrali, bola si to práve ty čo chodila obkukávať výklady po nejakej obchodnej ulici a usmieval sa na teba fešný ženích.........
Ináč moja mati pochádza z Francúzska, takže nemám ti čo závidieť.......
Tie žvásty o milovanej osobe je lepšie čítať ako tvoje snenie o topánkach z výkladu........
@peter_piper vynikajúco napísané, skvele vystihnuté, to si ani neviem predstaviť aká intergalaktická nuda by musela byť, alebo na akých drogách by som musel fičať aby som si takú opičinu zapol, fakt trápne čo z toho robia..
@zajko30 Tú tvoju francúzsku mamu ti verím asi tak ako tvoje dual Máriovo konto a štyri nové bouráky, ktoré si opisoval na Birdze, ale v pohode
Jasné, ja už len som chodila obkukávať topánky po výkladoch, samozrejme. Ja už len nemám v Londýne čo iné robiť, len slintať po topánkach, ktoré tam mimochodom ani len väčšinou nie sú pekné. A jasné, na mňa sa usmievali fešní ženísi, keď mám perfektného frajera na Slovensku (a na rozdiel od toho tvojho ten môj je reálny )
A áno, presne tak, povedala som, aby ste sa na to už KONEČNE vysrali, lebo je toho všade sto razy viac než po smrti Majkla Džeksna a mne takéto davové psychózy proste nerobia dobre a príde mi to neskutočne trápne. Kde v tom preboha vidíš závisť?
Ale myslím si, že niektorí kolegovia ako @peter_piper ti to už vysvetlili celkom fajn.
@sarah_whiteflower človek ako on to nemôže pochopiť, nakoľko je len klasická ukážka toho, akí ľudia žijú v tejto krajine..pokrytecký demagóg, ktorý sa schováva za niekoho iného, len preto aby bol zaujmavý, pretože jeho reálny život stojí za hovno...no efekt je opačný..teda aspoň pre jemu nepodobných ľudí
Už nech je po tej svadbe, už mi s tým tak trošku idú na nervy... Neviem, prečo by ma to malo zaujímať, čo je to jediná svadba na svete? Pre mňa nemá byť prečo dôležitá, ja si radšej pozriem hokej.
Na druhej strane, možno ani oni nestoja o toľko pozornosti, ale keď je raz niekto z kráľovskej rodiny...
v piatok maju skoro vsetci kvoli tomu volno (bank holiday) a ja som v praci, tolko k tomu dnu. ale urcite si pozriem zaznam alebo precitam noviny, zaujima ma to a ako parik sa mi pacia. a keby som nemusela byt v praci tak mozno by som sa aj unuvala sa na to pozriet zblizsia
@zajko30 na sarahinu obranu musím len povedať... "Tie žvásty o milovanej osobe je lepšie čítať ako tvoje snenie o topánkach z výkladu........"
Nie !!! Nie je.
A k veci nie ej to trocha blbosť ? koho to trápi ? to už naozaj si radšej pozriem hokej navyše je piatok a naozaj myslím, že to nestojí nikomu za to v piatok čušať kvôli takej blbosti doma...
@zajko30 áno viem čo to je..a nepísal by som to, keby to nebola pravda..každý nemá úchylku písať každú kokotinu, čo ho napadne..ako zrovna teba...v živote som od teba nevidel nič normálne..žiadny normálny názor..len stupídne sračky, zaujmavé akurát tak pre podobne stupídnych ľudí..tvoj status na tomto portály je len odrazom inteligenčného kvocientu väčšiny userov...a sorry, ale ten tvoj podpis je neuveriteľne trápny
@zajko30 takú istú duchaplnosť ti môžem napísať aj ja ak tak veľmi chceš..
svojím príspevkom č. 55 si sa úspešne zaradil pred môj č. 52..
thats all? are you kidding? ked nemáš nič poriadne na srdci, radšej ani nereaguj, lebo to vyzerá ako výkrik do tmy z posledných síl...
a nakoniec.. to nemala byť zmysluplná diskusia..je to jednoduchá otázka, ktorá jasným pravidlom určuje danú tému a na ktorú sa má jasne odpovedať..nieje tam žiadny priestor a diskusiu a teda nemôže byť ani zmysluplná..ťažko to ale vysvetlovať niekomu, kto len chcel vytiahnuť hocčo, aby bol zaujmavý..no rozum zaostáva..len čo je pravda...
@zajko30 ja sa opakujem? tak to mi prosím priblíž kde, alebo je to len jeden z tvojich bežných výmyslov? si obyčajný no-brain populista..nič viac
a sorry, že nenechávam na pokoji jedného z tvojich imaginárnych kamarátov..ale myslím, že jemu to aj tak nevadí..iste sa vozí s tvojím bukvičným frajerom v jednom z vašich bavoráčikov s navzájom si fajčia klobáse
Tvoje IQ je na úrovni hupacieho koníka pre deti!!!
Zrejme si obľúbený v kolektíve, majú z teba dobrú srandu a za chrbtom sa rehocú aký dementík im tu obsmrdkáva...
.A ak chceš byť trošku solventný a nezávidieť druhým poctivým ľuďom, čo si tvrdou prácou zarobia prašule, tak sa prihlas do Pražského Barandova na konkurz strašidiel do nejakého sci-fi filmu ,
alebo hororu, ušetria na tebe, lebo nebudú musieť platiť maskéra...............
@zajko30 samozrejme musel prísť tvoj obľúbený argument..či závidím? to sa naozaj nemáš čím iným oháňať? a hlavne ti teda asi mám čo závidieť..
inak hláška "Tvoje IQ je na úrovni hupacieho koníka pre deti!!!" bola efektná naposledy, keď som chodil na základnú školu...si naozaj veľmi originálny..
závisť? poctivosť? tvrdá práca? tieto tri slová (zámerne vynechávam tvrdú) si s tvojou osobou nikdy spájať nebudem...si len kurvička..a tie to v živote ťažké nemajú..a nieje im ani čo závidieť..daj si to dokopy
@peter_piper to ani ženská nedokáže, čo ty všetko dokážeš vyčítať a vykonštruovať o človeku, jeho výsosť je asi bez vinný a mal by som do teba drbnúť riadny šuter, najlepšie zo žuly.........
a ak ma spájaš s kurvamy na E54, tak si na omyle, vedle jak ta jedle.....!!!!
že šme se pobavili pred obedom....
Tvoja povaha sprevádza javy encefalopatizmu, čo je pre mňa smerodatné a naprosto zbytočné sa s tebou baviť o niečom.....
@zajko30 ty zas naopak dokážeš to, čo nedokážem ja.. vytváranie vlastných svetov a seba-presviedčanie, že ti každý závidí, že si zasratá homokláda...
k tým kurvám..nieje kurva ako kurva tvoj typ je určite horší ako tie štetky, čo trtkávajú za peniaze...
a ja určite niesom z nás dvoch ten, čo trpí encefalopatizmom..ja niesom ten čo to má v hlave dokrútené..v akomkoľvek ohľade..tak keď chceš ukázať, že poznáš cudzie slová..nájdi si niečo príznačnejšie
@peter_piper ako som bol už písal, nevyhonený trtko čo sa odbavuje na bukvici, lebo by to rád skusil s nejakým chrumkavým mliečňačikom a nevie ako na to.........
a to slovo dokrútene sa mi páči, zrejme ho dôverne poznáš................filip.
@zajko30 tvoje blá blá domyslené argumenty sú asi také zaujmavé ako minerálka v mcdonalde..vlastne je mi jasné, že zo seba nič konštruktívnejšie ani dostať nemôžeš..jednoducho na to nemáš
ja som chcel stretko len preto aby som videl toho inteligentného chuja, čo mi tu dvíha morálku a sám je jebko z jebnutého paštekova...............filip
@zajko30 úú..jebko z jebnutého paštekova...ty si snáď čítal ráno woloviny, keď tak prekypuješ humorom...a naozaj nerozumiem tomu čo píšeš...takým sračkám sa ani rozumieť nedá
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
72 komentov
filip
očakával by som skvôr, že napíšeš nejakú pikošku....alebo im závidiš?
filip
A čo ty, ty závidíš, že som tam bola alebo čo, že musíš do mňa štekať? Hlavne, že keď ty tu vypisuješ svoje žvásty o stále nových autách a svojom drahom Máriovi, tak je všetko v poriadku a že ja idem pozrieť rodičov, to už je pre teba hotová katastrofa. Tiež by si sa mohol trochu zamyslieť a ak tak túžiš po tom niekam jazdiť aj ty, tak si našetri alebo si tam pošli rodičov a bývaj na Slovensku sám
na kerý kokot to vôbec niekto pozerá? bude to asi také záživné ako počúvanie georga michaela..preber si to ako chceš
Ináč moja mati pochádza z Francúzska, takže nemám ti čo závidieť.......
Tie žvásty o milovanej osobe je lepšie čítať ako tvoje snenie o topánkach z výkladu........
filip
Jasné, ja už len som chodila obkukávať topánky po výkladoch, samozrejme. Ja už len nemám v Londýne čo iné robiť, len slintať po topánkach, ktoré tam mimochodom ani len väčšinou nie sú pekné. A jasné, na mňa sa usmievali fešní ženísi, keď mám perfektného frajera na Slovensku (a na rozdiel od toho tvojho ten môj je reálny )
A áno, presne tak, povedala som, aby ste sa na to už KONEČNE vysrali, lebo je toho všade sto razy viac než po smrti Majkla Džeksna a mne takéto davové psychózy proste nerobia dobre a príde mi to neskutočne trápne. Kde v tom preboha vidíš závisť?
Ale myslím si, že niektorí kolegovia ako @peter_piper ti to už vysvetlili celkom fajn.
Na druhej strane, možno ani oni nestoja o toľko pozornosti, ale keď je raz niekto z kráľovskej rodiny...
Nie !!! Nie je.
A k veci nie ej to trocha blbosť ? koho to trápi ? to už naozaj si radšej pozriem hokej navyše je piatok a naozaj myslím, že to nestojí nikomu za to v piatok čušať kvôli takej blbosti doma...
Ale keby to bolo napríklad večer, tak by som si to určite zapla popri tom ako by som bola na PC.
Ak bude z toho nejaký zostrih, tak si pozriem ten.
a k téme.....
ja som na vine že sa mladí beru,
že je na Slovensku kopec nezamestnaných,
že ľudia nemaju čo žrať a piť
a že v roku 2012 bude koniec sveta.........
treba ma zabiť a bude všetko OK a pokoj.............filip
ty vieš veľky kokot o mojom živote, nemam čo zakrývať a schovávať pred niekym.......filip
že pokrytecký demagóg?! a vieš čo to je?, určite si to odniekadial odpísal....
ale všetky správy robia akoby to zaujímalo vela ludi....
a nakoniec:
"stretneš na ulici Ježiša ...aké 3 otázky mu položíš?"
veľmi zmysluplná a inteligentná diskusia, len čo je pravda.....
svojím príspevkom č. 55 si sa úspešne zaradil pred môj č. 52..
thats all? are you kidding? ked nemáš nič poriadne na srdci, radšej ani nereaguj, lebo to vyzerá ako výkrik do tmy z posledných síl...
a nakoniec.. to nemala byť zmysluplná diskusia..je to jednoduchá otázka, ktorá jasným pravidlom určuje danú tému a na ktorú sa má jasne odpovedať..nieje tam žiadny priestor a diskusiu a teda nemôže byť ani zmysluplná..ťažko to ale vysvetlovať niekomu, kto len chcel vytiahnuť hocčo, aby bol zaujmavý..no rozum zaostáva..len čo je pravda...
a Ježiša nechaj na pokoji, nič ti nespravil, aby si ho takto ponižoval....
a sorry, že nenechávam na pokoji jedného z tvojich imaginárnych kamarátov..ale myslím, že jemu to aj tak nevadí..iste sa vozí s tvojím bukvičným frajerom v jednom z vašich bavoráčikov s navzájom si fajčia klobáse
Závidiš?
Tvoje IQ je na úrovni hupacieho koníka pre deti!!!
Zrejme si obľúbený v kolektíve, majú z teba dobrú srandu a za chrbtom sa rehocú aký dementík im tu obsmrdkáva...
.A ak chceš byť trošku solventný a nezávidieť druhým poctivým ľuďom, čo si tvrdou prácou zarobia prašule, tak sa prihlas do Pražského Barandova na konkurz strašidiel do nejakého sci-fi filmu ,
alebo hororu, ušetria na tebe, lebo nebudú musieť platiť maskéra...............
filip
inak hláška "Tvoje IQ je na úrovni hupacieho koníka pre deti!!!" bola efektná naposledy, keď som chodil na základnú školu...si naozaj veľmi originálny..
závisť? poctivosť? tvrdá práca? tieto tri slová (zámerne vynechávam tvrdú) si s tvojou osobou nikdy spájať nebudem...si len kurvička..a tie to v živote ťažké nemajú..a nieje im ani čo závidieť..daj si to dokopy
a ak ma spájaš s kurvamy na E54, tak si na omyle, vedle jak ta jedle.....!!!!
že šme se pobavili pred obedom....
Tvoja povaha sprevádza javy encefalopatizmu, čo je pre mňa smerodatné a naprosto zbytočné sa s tebou baviť o niečom.....
filip
k tým kurvám..nieje kurva ako kurva tvoj typ je určite horší ako tie štetky, čo trtkávajú za peniaze...
a ja určite niesom z nás dvoch ten, čo trpí encefalopatizmom..ja niesom ten čo to má v hlave dokrútené..v akomkoľvek ohľade..tak keď chceš ukázať, že poznáš cudzie slová..nájdi si niečo príznačnejšie
a to slovo dokrútene sa mi páči, zrejme ho dôverne poznáš................filip.
jééj si zlatý, že si sa mi znova ozval, ale 2x mi to nemusíš písať, nie som policajt.....
normálne si začínam na teba zvykať a tvoje komentáre ma vždy v noci rozveselia, budú mi normálne chýbať ak sa na mňa vykašleš...
si fakt zlatý ako mi vieš pripomenúť morálny kodex slušného človeka........
rád by som ťa videl aj na živo, vedáme stretko?..............filip
no a je to tu, nerozumieš tomu čo píšem,
ja som chcel stretko len preto aby som videl toho inteligentného chuja, čo mi tu dvíha morálku a sám je jebko z jebnutého paštekova...............filip
a si ma zas rozveselil..............
a ako obyčajne hyhyhyhy....