@d0m1nika tak ak si mala istotu že nie si tehotná, tak potom chápem občas sa to stáva, síce v tvojom veku by sa už nemalo, radšej by som za ním zašla, môžeš tam mať cysty
@d0m1nika ja som raz cakala 5 mesiacov, resp som si to vtedy ani neuvedomila. Ale potom sa ma mama opytala. Mala som vtedy 16. Zasli sme za doktorkou, dala mi na mesiac antikoncepciu a do ttzdna prisli...
Niekedy sa to stava ak prilis rychlo stratis vela telesneho tuku
tak ono zvyknú meškať keď dobereš antikoncepciu napríklad, ináč by v tomto veku už nemali...ja si myslím, že také dve týždne by som počkala.. ..4 mesiace to už je predsalen hodne, nikdy nevieš, či nemáš niečo porouchané..
@d0m1nika No veď jasné, ale ja som na to kašlala dlho.. Potom som už šla k doktorke a aj tak mi nepomohla len mi dala antikoncepciu samozrejme ktorá nelieči ale to len zakryje takže tak
presne po roku som sa vybrala gynekologicke.. dovtedy som dufala, ze mozno snad a potom ma nadopovala vsetkymi moznymi hormonami, kym sa to konecne vratilo do normalu.. nebyt tych hormonov by sa mi nevratili mozno doteraz..
2 tyzdne...ked som vysadila antikoncepciu...tehotna som nebola robila som si test...po 2 tyzdnoch cakania som isla ku gynekologovi a dal mi vyvolavacku a bolo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
a ked sme sa bavili so spoluziackami tak na mna pozerali ako na psychopata.
Niekedy sa to stava ak prilis rychlo stratis vela telesneho tuku
tak to mas super. ako ja som tiez nemala problem s tym, ze niesu.
skor strach, ze pridu a ja budem dakde, kde sa to nehodi.