Čaute baby.. Naozaj zaberá citrón na to aby sa vám oddialili krámy alebo boli kratšie resp. slabšie? Máte s tým nejaké skúsenosti? Všade o tom čítam, ale nestihla som ešte vyskúšať nooo..
to neni fer .. ja som jedla citrony tyzden v kuse jak jebla aby som kramy nemala na silvestra a tie skurvene kramy prisli este 2 dni skor ako mali.. (ach)
@smajdalf prekvapivý zvrat, krámy si dávajú vlastenca a po nešportovom správaní (ukazovaní fuckerov) dostáva ich obranca červenp kartu! 5:2 pre cintorín!
mne pomohlo ked som išla na kúpalisko... týžden predtým som pila citrónovú vodu, a den predtým som vypila štavu z 2 citrónov večer, a ešte z jedného ráno
U mňa to funguje, kedysi som to robila, stačilo mi zjesť polu citróna a nedostala som krámy týždeň...ale neodporúčam, pokiaľ nechceš mať potom problémy so zrastaním vaječníkov tak to neskúšaj je to dosť nebezpečné...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
48 komentov
ok, 5:5, začína prvý polčas predĺženia
pán červený strieľa ..... no anton kyselka vychytal
@heatrow Nastupuje druhý strelec! Pozor.... brvno! A odrazená lopta ho trafila do hlavy
Round Number One - 3...2...1...FIGHT !!!
jupí, nejsom sama