Krámy mám od nedele a zajtra večer ich už nemôžem mať! A je dosť možné že už ich nebudem mať, no predsa aj keby.. Nedá sa to niečím tak rýchlo zastaviť aby keby náhodou.. zajtra večer neboli? Ďakujem
mne sa raz zastavili po cvičení jógy, proste po štyroch dňoch som si išla zacvičiť jógu, ešte hodinu išli (zrejme dokončili to čo začali) a stop celkovo keď jógu cvičím pravidelne viac ako týždeň tak mi zvyknú aj meškať pár dní
Kým vás vychoš na intráku nezačne v danej chvíli, keď máte kŕče a potrebujete si požičať tampón/vložku presviedčať a debatovať o tom, odkiaľ vlastne slovo "krámy" pochádza... Asi mi tam vtedy skoro vypadla maternica
@mielikki No proste zdĺhavý monológ o tom, že "krámy" je vlastne české slovo, ktoré znamená veci,a lebo obchodíky, a že je nemysliteľné, aby sa menzes nazýval v slovenčine "krámy" a blá blá blá... Strašne to obkecával, takže toto je len skrátená verzia...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
51 komentov
"A ty si už dostala tie KRÁMY?!" a poriadne nahlas, aby každý počul
@chef
fuuuj
@turgon samozrejme
koniec...
+ ešte sa prikláňam k @33 a @39
@luc.ka fuu to az tak? ale tak bolo mi ctou ta rozosmiat, kebyze si dakedy smutna, len smelo povedz
uznávam, že občas sa ti zadarí xD a že aj mňa občas tento primitívny chlapský humor rozosmeje
jj, astrológia je silný argument