Cawte potrebujem na rychlo nejaku 30 stranovu knihu ktoru viem precitat cez net alebo stiahnut. Potrebujem to na citatelsky dennik do 7. rocnika. Neviete mi nieco poradit ?
My sme raz v škole čítali dve také krátke knihy.
Návrat Ondreja Baláža a Ťapákovci ale aké boli dlhé resp krátke to neviem... Fakt to boli pár stranové knihy...
@yolooo mne to doslo co si zac ale ze ti to treba dozajtra tak to som vazne necakal . Ja som pisal ze ty dvaja ti budu vediet poradit ale bohuzial nevim ich nicky takto z pameti. Ale ty si uz v prdeli kamarat, dufam ze to budes mat za 5 a este to budes musiet dorobit.
Ja som čítala život a smrť, som si to stiahla a to má asi 25 strán aj s obálkou a fakt je to dobré, len neviem, či sa to hodí aj na základku na čitateľský, lebo ja som to čítala len tak pre seba
Neprajnikmi? chces mi povedat ze si zasluzis nieco ine? Kolko si nal nato 2 mesiace? 3? A teraz tu na posledny den chces precitat celu knihu a spravit z nej citatelsky dennik? Sa spametaj, si sa nato vysral tak co ine by si chcel?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
Návrat Ondreja Baláža a Ťapákovci ale aké boli dlhé resp krátke to neviem... Fakt to boli pár stranové knihy...
» www.ulozto.sk/xcqwDRW4/antoin...