Baby mate niektora takyto typ postavy ? Ak hej ako to riesite ? mate nejake tipy ako sa obliekat ? a chalani pride vam takato postava smiesna a vsimate si to ? dajte foto ked tak aku mate pstavu baby :-d
aj ja to tak mám.
moje nohy vyzerajú tučne a pri tom ich mám pomaly chudšie ako ostatné dievčatá ale mám ich strašne krátke..
čo ja viem.. moc to neriešim
na strednej sme mali učitelku ktorá mala presne tento typ postavy..čo by nebol sám o sebe problém, ale zabíjala to tým že nosila dlhé svetre (do pol stehien) čo jej trup opticky ešte predlžovalo a nohy skracovalo.... takže moja rada, takto sa určite neobliekaj!!!
Mala by si nosiť vysoké pásy(sukne vysoký pás ale kratšie, nie dlhé)rifle tiež, opticky ti to predĺži nohy a skráti trup, k sukniam či nohaviciam nos vysoké opätky alebo baleríny ale určite nie členkové topánky alebo sandáliky či vysoké topánky ktoré majú prúžky okolo/nad členkom. To by ti len nohy ešte viac skrátilo. Keď si vyberáš rifle tak si vyber jednoliatu farbu, a podľa postavy ak si môžeš dovoliť tak úzke
.
Ja som chalan a zas problem že to mam naopak dlhe mohutne nohy a od hrudniku vyššie chudučký A pritom ani nemam veľa kíl len 72kg/182cm asi už budem navždy taký nepekný kvôli tomu zvyknem nosiť tričká, svetre.. proste všetko také dlhšie až pod chuja pomaly
ja mám tiež krátke nohy a ešte aj tučné stehná
sukňami/šatami sa to dá zakryť a veci s vysokým pásom sú super... a ako bolo povedané,tak členkové topánky ešte viac skracujú
už som si na to zvykla,najviac nahovno je,že som malá a potom nemôžem nájsť ani žiadne rifle na mňa,lebo všetky sú mi dole dlhé,alebo široké..aj xs-ko (ak sa do neho zmestím a proste to neznášam
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
kks, prečo sa nad tým vôbec pozastavuješ?
moje nohy vyzerajú tučne a pri tom ich mám pomaly chudšie ako ostatné dievčatá ale mám ich strašne krátke..
čo ja viem.. moc to neriešim
toto sú odteraz tvoje modly @Mango236
Ja tento problém nemám ale poradím ti
Mala by si nosiť vysoké pásy(sukne vysoký pás ale kratšie, nie dlhé)rifle tiež, opticky ti to predĺži nohy a skráti trup, k sukniam či nohaviciam nos vysoké opätky alebo baleríny ale určite nie členkové topánky alebo sandáliky či vysoké topánky ktoré majú prúžky okolo/nad členkom. To by ti len nohy ešte viac skrátilo. Keď si vyberáš rifle tak si vyber jednoliatu farbu, a podľa postavy ak si môžeš dovoliť tak úzke
.
proste obliekaj si veci s vysokym pasom. opticky to predeli trup a predlzi nohy
sukňami/šatami sa to dá zakryť a veci s vysokým pásom sú super... a ako bolo povedané,tak členkové topánky ešte viac skracujú
už som si na to zvykla,najviac nahovno je,že som malá a potom nemôžem nájsť ani žiadne rifle na mňa,lebo všetky sú mi dole dlhé,alebo široké..aj xs-ko (ak sa do neho zmestím a proste to neznášam
Ale inak @13