Nezvyknem to moc takto riešiť, ale keďže ma tu (takmer) nikto nepozná, tak prečo nie... Moje vzťahy väčšinou trvali 2 mesiace a podobne, výnimočne som mal jeden vzťah asi 9 mesiacov (a to bolo dokonca na dvakrát) (pokračovanie v 1. komente)...
...a jeden rok a štvrť, vždy som bol skôr na jednorázovky, bavilo ma večer zbaliť slečnu (a dosť mi to išlo) a to mi stačilo. Ale nejak to človeka časom omrzí a potom chce normálny vzťah, u mňa je ale problém, že v tom vzťahu nevydržím. Vždy ma to po pár mesiacoch prejde, už sa mi tá slečna nepáči a nudím sa s ňou a zase chcem po víkendoch baliť náhodné ženy . No ale k otázke - mal to tiež niekto takto podobne a zmenilo sa to u neho? Alebo s tým ani nemám počítať a mám si nájsť holku, ktorej nebude vadiť, že mám sex aj s inými ženami? (mne by tiež nevadilo, kebyže spí s inými chlapmi) To by mi celkom vyhovovalo, ale tým by sa výber dosť zúžil a s mojimi požiadavkami by som už asi žiadnu nikdy nenašiel... Tak chcem vlastne len ukľudniť, či sa to môže zmeniť a človek sa dokáže vážne zamilovať, že to nepotrvá len pár mesiacov?
Ja som čakal, ako mi tu každý bude písať, že to mal tak isto a potom stretol niekoho a už sú spolu šťastní X rokov... no zatiaľ ste mi nijako nepomohlo akurát @Lukaso121 pobavil @Method hovorím, že to už ma nejako nebaví @Marjy77 no bojím sa že nie @Obsession prečo kľuďas a prečo by ma nikto nemal chcieť?
podľa mňa sa to nezmení ani vekom ani skúsenosťami. keď sa raz človeku zapáči ten kolobeh zoznamovania, flirtovania, iskrenia, náhodných známostí, tak mu to skôr či neskôr začne chýbať. poznám mnoho takých ľudí. Ty si však na rozdiel od nich pripúšťaš možnosť, že by si nebol celý život verný jednej. je to tak lepšie, nikdy nesľubuj niečo, čo nedokážeš splniť. a hlavne nespoliehaj sa na to, že Ťa zmení láska, manželstvo, dieťa, výnimočná situácia.. keď máš v sebe prelietavosť, tak to nezmení nič. môžeš to potláčať, utekať pred sebou samým, ale napokon budeš útechu aj tak hľadať len v novej náruči. nájdi si ženu, ktorá s tým bude vedieť žiť. no podľa toho, čo som videla u známych, nespoliehaj sa ani na to, že Ty budeš mať iné, ona bude mať iných a budete takto "pohodovo" žiť až do smrti. mládenecký život je jedna vec, ale reálny dlhodobý partnerský vzťah je o inom. bokovky do vzťahu pohodu neprinášajú, ani keď sú "dovolené". väčšina mužov ťažko znáša skutočnosť, že o matke ich detí sa hovorí ako o žene ľahkých mravov. a väčšina žien ťažko znáša, keď príde bokovka v nevhodnej chvíli. keby som to nevidela, tak by som tomu neverila, ale najnevernejšie dievča ktoré poznám bežne vykričí svojmu partnerovi, že vôbec povie slovo o inej žene. takže asi tak.. radšej ži prelietavo a bav sa, nezamotávaj sa zbytočne.
Do mňa vchádza taká zlosť keď čítam alebo počujem niekoho s tým, že "nech spí s inými chlapmi, mne by to nevadilo". Načo potom niekoho chceš ? Sám nevieš či by ti to vadilo alebo nie (oprav ma, ak si už taký vzťah mal a naozaj ti to nevadilo, v tom prípade, klobúk dole pred tebou) Proste ser na vzťah keď nedokážeš byť s jedným človekom. Nemá to v tom prípade žiadnu budúcnosť a ani význam že si pomyselne viazaný ku niekomu...
Fíha, to si potom najviac tolerantný človek akého poznám. Že by ti nevadilo, keby spí s inými. Ja celkom nechápem trtkať všetko čo má krvný obeh. Ale také veci asi nepatria do vzťahu. Jedine nájsť takú istú.
@fatmatt mam silny pocit ze len trolujes a v skutocnosti si uz zenaty a mas 5 deti ..a kedze ta uz nudí ten stereotyp, tak sa chces pobavit na ucet pritomnych zien birdzu ..ktore po tejto teme budu ,ako muchy a sadnu ti rovno na tvoj neviazany lep
@Impulse vzťah neni iba o sexe, ale teraz nemyslím, že aby spala s 10 ľuďmi každý mesiac, že proste občas sa to stane a nemám s tým problém... @Obsession netrolujem, vážne existujem a nie som ženatý a ani nemám 5 detí deti ani nikdy nechcem vlastne... len ide o to, že som spoznal fajn ženu a tak mi napadlo, či má vlastne nejaký zmyseľ to znova skúšať, alebo jej mám narovinu povedať, že ma to prejde (čo neviem určite, ale ako sa poznám, tak sa to stane)... keď to nevyskúšam, tak to nezistím, zase mi to príde hnusné odo mňa ju oberať o čas, keď asi viem, ako to dopadne
Boha ja milujem hentakýchto pičižmurkov ... keby ti také raklo doniesla od svojho 3148562teho partnera, to by ti nevadilo? Vieš o tom, že existujú aj iné veci mimo hentej zošúverenej stopor-rolky čo ti bimbá medzi noháma? Mala som kamošku, ktorú podviedol jej priateľ a nachytala od neho chlamýdie ktoré on chytil od hentej ktorá to chytila zas od bohviekoho. A to ne že bez kondómu, ten sa trhol, neriešili, hodil jej tabletku a s priateľkou šiel bez, lebo šak aby si on nemusel navliekať latexponožku na čiriklesa tak do seba pchala antikôňcepciu. A hen čo sa jej dostalo ako poďakovanie ...niežeby jej na tom tak moc záležalo v tej dobe, ale doktor jej odporučil neviem koľko (myslím že 10?) rokov nemať deti, lebo by mohli byť chybné, či by mohla potratiť. A teraz si predstav že to spravíš s 20+ ročnou ženskou ktorej snom je mať rodinu...wellp...nehovoriac o tom, že ona slušná baba a na gynde na ňu hľadeli jak na pobehlicu ktorá to ktovie kde nachytala, no skvele sa cítila ...btw ako motiváciu ti odporúčam google obrázky - diseased penis ^^
@obsession ale zažil som ich pár, ale moc sa to nemrzelo, teda okrem jednej, to ma mrzelo tri roky a to bol obojstranný rozchod... @Ravennea asi presne nechápeš, ako to myslím, mať vzťah neznamená len mať sex, je to omnoho viac a keď to priateľke robí radosť mať sex, prečo by som jej to mal zakazovať? ano, nejaké pravidlá musia byť, ale keď to máš nastavené inak, ani nečakám, že to pochopíš
@fatmatt Bo to pochopiť ani nechcem, je choré nadradzovať svoje chtíčky nad zdravý rozum. Proste aby môj život ovládala nejaká diera s kožným vchodom Ja bych tiež najradšej vyvraždila polovicu ľudstva ale...mám mozog, viem následky, tak to nespravím proste vo vzťahu hentakéto niečo nemá čo hľadat, nikdy to nekončí dobre, pozri si takých keketov ako Onision napríklad, dovolil mať svojej žene milenku lebo šak čo ju bude obmedzovať a nakoniec sa s ńou vyspal aj on, aj trojka a napokon žena začla žiarliť na svoju milenku a bolo z toho veľké haló a každý reval a každému bolo napiču. Proste. Why
@ravennea to by som vyvraždil aj ja, ale z trochu iných dôvodov a onision netuším, kto je, krátkym googlením som zistil, že nejaký spevák alebo youtuber? no tak keď si to nevie ustrážiť ja nemám problém byť verný, keď to partnerka chce, a vlastne celá tá otázka, celú diskusiu, som myslel inak... ako sa dostať do stavu, že dokážem vydržať len s jednou ženou? ja nepotrebujem spať s inými ženami, ale s jednou asi nevydržím (skôr si ale myslím, že to je dôsledok toho, že sa začnem toho vzťahu báť, keď to začne byť vážne a preto sa s ňou rozídem, ale istý si nie som)
@fatmatt Hej je to taký chujský jútúber ... nesledujem ho ale dráma bola priveľká ta došla aj ku mne...to sa ustrážiť nedá, ľudia nie sú objekty, že ich položíš a strážiš ...anyways...na to by si si mal odpovedať sám, čo ti vadí a podobne. Lebo je to tvoj problém. Napr. ja práveže nevydržím so žiadnym mužom lebo furt by len pchal ... bol jeden čo nepchal ale ten bol zas tak clingy, že som sa cítila ako jeho rodič, nie jeho partner ... proste je to aj o tom druhom človeku, nielen o tebe. Buď príde tá pravá, alebo sa zmieriš zo samotou, alebo môžeš jednorázkovať. Priority, priority, ja ich za teba vyberať nemôžem a niekto iný tiež nie. Na každú vec, ktorá ti nevyhovuje si polož otázku "Prečo?" a doprečokaj sa až kým neprídeš na koreň problému, worked for me. Taktiež musíš byť tolerantný voči partnerovi,ale otázka, koľko dokážeš tolerovať. Nájsť si niekoho sebe podobného. Napríklad ja hľadám cestujúceho, čistotného umelca s nízkym libidom, čo nechce rodinu lebo som cestujúci, čistotný umelec s nízkym libidom, čo nechce rodinu ... ak nemáš so svojim budúcim partnerom istý spoločný cieľ - nikdy to fungovať nebude. Mňa rodinkár začal prekecávať po čase, že deti deti deti. Až sme došli tam že "BOŽE VEĎ TO NEMUSÍŚ VYCHOVÁVAŤ KEĎ NECHCEŠ, STAČÍ PORODIŤ!" ... čo bol pre mňa red flag aaa tak som zdrhla ľudia sú schopní rôznych monštruóznych vecí, keď ich zatlačia do rohu
@ravennea to ja moc nesledujem, donedávna som nepoznal ani tých slovenských ok, tak prečo ma prestane baviť vzťah, aj keď je tá žena (pomerne) dokonalá? to netuším a rád by som to vedel ale ako som písal, myslím, že to je tým, že sa začnem báť toho vážneho vzťahu, a možno je to tým, že sa s ňou len nudím kebyže si mám hľadať sebe podobnú, tak ju nikdy nenájdem a kebyže áno, tak ju asi zabijem
čo to bolo za človeka? ten mal ženu len na plodenie detí?
@fatmatt šak ja tých slovenských neznám vôbec ... np ... tak ale to sa pýtaj seba, nie mňa, ja neviem to ty musíš vedieť ... asi dokonalá nebude, asi s ňou bude nuda, ni? ... alebo si nudný ty ... nehovorím že si, ale hľadáš odpoveď, tak črtám možné alternatívy ... čo je vôbec v tvojom ponímaní vážny vzťah? Čo taký vážny vzťah zahŕňa podľa teba? ..... no ten človek bol o 2 roky mladší než ja a proste...ja neviem o čo mu išlo, on bol hrozný narcis a povedal, že ak on bude mať dieťa tak ho naučí všetkému a bude najmúdrejšie na svete (oh rly ) ... taký sociopatko vysoký, ale ja som bola dlho single a mal moc pekné oči vlastne sme sa ani nedali dokopy potom
@ravennea no tak ako nuda... ja som sa nudil, ale okrem toho bola fajn... potrebujem asi nejakú mrchu, ktorá ma bude srať, aby ma to bavilo čo som vlastne raz mal holku, ktorá fetovala, ale to je na dlhšie
vážny vzťah, no tak samozrejme bývanie spolu, plánovanie spoločnej budúcnosti, spoločné financie (čo sa týka niečoho väčšieho, napríklad bytu alebo auta)... taká klasika
našťastie si to teda skôr skončila, ako to začalo, dobre si urobila @Rifla dá sa to, tiež takých ľudí pár poznám
Poviem ti len to, ze keby si zacal hladat zenu na vazny vztah, tak by si si nevrzol dost dlho, lebo zenske tiez tak nebazia po vaznom vztahu, ako si myslis a tym by si ich len odstrasil. Skor by som povedal, ze to ma prist samo a prirodzene, a to ze chces balit nahodne zeny znamena, ze tie neboli nic moc a proste si ich mal len na sex.
@fatmatt tak skús mrchu xDDD ... hej poznáme, mesiac som chodila s týpkom ktorý bol len "náladový na nete keď nebol somnou" a vysvitlo že fetuje aaa čo ti poviem, stále to považujem za viac záživnejší vzťah ako ten 10 mesačný čo som mala warcraft nerda domasedského čo nič iné nerobil len hral xDDD (make no mistakes, tiež som hrala v tej dobe, ale uňho to bolo...fuuuu ... osobne som nemala nikdy jednorázovku, nedovoľujú mi to moje zásady a hodnoty, nehovorím že som veriaci človek, ale proste mám svoj systém xD... najdlhší vzťah bol 10 mesiacov ale ja to filtrujem od začiatku už, proste máš mesiac na to aby som zistila či nie sú úplný retard a potom ideš - somnou, do friendzone alebo do blocklistu ale na niekoho sa mi niekedy stačí pozrieť a už viem jeho celú životnú históriu a ..proste ešte som sa nesekla
@maxirotor veď hej, to som predsa u nich robil s tým zámerom @Ravennea ja sa teraz s jednou stretávam, nenudím sa s ňou, nefetuje (už ) a nič sme spolu zatiaľ nemalim, to bol ten popud na vytvorenie tejto diskusie... že sa mi páči, chcel by som niečo viac, ale bojím sa toho, že to skončí u mňa tak ako vždy...
tak to ti gratulujem, keď si to vieš tak odfiltrovať mňa občas očarí žena, s ktorou sa spolu absolútne nehodíme a potom som smutný, keď ma odmietne a za mesiac si hovorím, že chvalabohu
Ja mám napríklad zas ten problém že ja vkuse potrebujem spoločnosť a keď som vo vzťahu a cítim sa že sa mi málo venuje tak ja ho proste kvôli tomu ukončím a zas sa idem zajebávať.
Čisto kvôli tomu že vkuse potrebujem s niekym byť.
@ravennea to bude asi najlepší nápad, nechať to tak a uvidím, čo z toho bude @M_i_k_i s tou spoločnosťou to mám podobne, už ani neviem, kedy som bol naposledy v piatok/sobotu večer doma, nevydržím večer sám doma a ešte mi aj vyhovuje, že mám spolubývajúcich, aj keď ma serú
@fatmatt vzhladom na tvoj vek, ktory je "tak akurat" by si si mal hladat zenu, ktora sa raz stane tvojou manželkou. To by si si mal zvolit ako prioritu.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
Zmeni ...po 80tke...vtedy budes chciet,aby ti aspon niekto caj uvaril
@Method hovorím, že to už ma nejako nebaví
@Marjy77 no bojím sa že nie
@Obsession prečo kľuďas a prečo by ma nikto nemal chcieť?
@Obsession netrolujem, vážne existujem a nie som ženatý a ani nemám 5 detí deti ani nikdy nechcem vlastne... len ide o to, že som spoznal fajn ženu a tak mi napadlo, či má vlastne nejaký zmyseľ to znova skúšať, alebo jej mám narovinu povedať, že ma to prejde (čo neviem určite, ale ako sa poznám, tak sa to stane)... keď to nevyskúšam, tak to nezistím, zase mi to príde hnusné odo mňa ju oberať o čas, keď asi viem, ako to dopadne
Btw pointa je v tom zw si nezazil zenu ktora by ta odkopla ako prva..napr..taku ako ja som
@Ravennea asi presne nechápeš, ako to myslím, mať vzťah neznamená len mať sex, je to omnoho viac a keď to priateľke robí radosť mať sex, prečo by som jej to mal zakazovať? ano, nejaké pravidlá musia byť, ale keď to máš nastavené inak, ani nečakám, že to pochopíš
čo to bolo za človeka? ten mal ženu len na plodenie detí?
Takze zjavne sa to da
Aj ked mne to nejde do hlavy
vážny vzťah, no tak samozrejme bývanie spolu, plánovanie spoločnej budúcnosti, spoločné financie (čo sa týka niečoho väčšieho, napríklad bytu alebo auta)... taká klasika
našťastie si to teda skôr skončila, ako to začalo, dobre si urobila
@Rifla dá sa to, tiež takých ľudí pár poznám
@Ravennea ja sa teraz s jednou stretávam, nenudím sa s ňou, nefetuje (už ) a nič sme spolu zatiaľ nemalim, to bol ten popud na vytvorenie tejto diskusie... že sa mi páči, chcel by som niečo viac, ale bojím sa toho, že to skončí u mňa tak ako vždy...
tak to ti gratulujem, keď si to vieš tak odfiltrovať mňa občas očarí žena, s ktorou sa spolu absolútne nehodíme a potom som smutný, keď ma odmietne a za mesiac si hovorím, že chvalabohu
Čisto kvôli tomu že vkuse potrebujem s niekym byť.
@M_i_k_i s tou spoločnosťou to mám podobne, už ani neviem, kedy som bol naposledy v piatok/sobotu večer doma, nevydržím večer sám doma a ešte mi aj vyhovuje, že mám spolubývajúcich, aj keď ma serú