Chcela by som vás poprosiť o pomoc. Som vo veľkej časovej tiesni a nestíham z diplomovkou...Ak by sa tu našli ochotní ľudia a vyplnili mi dotazníček, budem veľmi vďačná je krátky a nezaberie viac ako 3 minúty. Nájdete ho na tomto linku. ĎAKUJEM
www.ia
chcela som to vyplniť ale celkom blbo zostavené otázky a možnosti, napríklad v otázke či som už o NKÚ počula je aký rozdiel medzi "počujem prvýkrát" a "som nikdy nepočul" ?
tak ďakujem za pripomienky a odstránim tie gramatické chyby teda, ale možnosti určite nie, pretože mi na to zopár ľudí už odpovedalo, a pre mňa je dôležité ako na to odpovedáte...
4. Čo si myslíte o kompetenciách Najvyššieho kontrolného úradu SR?
kompetencie nepoznám
považujem ich za dostatočné
považujem ich za nedostatočné
mali by sa rozšíriť
nedokážem zakružkovať ani jednu odpoved, možnosti nevystihuju všetky pripady ktore možu nastať.
moja odpoved by bola:
kompetencie sú zbytočné
odôvodnenie: Kedže si NKÚ (ten kto na to má a práve taký spadaj do jeho kompetencie) može kúpiť tak akekolvek kompetencie su zbytočné,
malo kompetcncí nedosiahnu nič -
a ked si vieš kupiť ludi s viac kompetenciami tak dosiahneš toho viac.
@sitnxan
Zaujímavý názor, preto sú tam dve otvorené otázky (6 a 11), kde je možné vyjadriť svoj postoj..Podľa mňa je jeho existencia opodstatnená, preto tam nie je možnosť "kompetencie sú zbytočné"
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme
kompetencie nepoznám
považujem ich za dostatočné
považujem ich za nedostatočné
mali by sa rozšíriť
nedokážem zakružkovať ani jednu odpoved, možnosti nevystihuju všetky pripady ktore možu nastať.
moja odpoved by bola:
kompetencie sú zbytočné
odôvodnenie: Kedže si NKÚ (ten kto na to má a práve taký spadaj do jeho kompetencie) može kúpiť tak akekolvek kompetencie su zbytočné,
malo kompetcncí nedosiahnu nič -
a ked si vieš kupiť ludi s viac kompetenciami tak dosiahneš toho viac.
Zaujímavý názor, preto sú tam dve otvorené otázky (6 a 11), kde je možné vyjadriť svoj postoj..Podľa mňa je jeho existencia opodstatnená, preto tam nie je možnosť "kompetencie sú zbytočné"