Zaujímal by ma váš názor na túto vec..dnes som šla na aute, oproti šla kolóna aut a po mojej strane išla rodina na bicykloch, prvé dieťa, potom otec a nakoniec matka...dieťa s otcom šli pekne po kraji, ale matka asi sedela na bicykli prvý krát v živote...
a proste ja už som bola blízko a ona sa začala krútiť sem a tam čoraz viac pred moje auto...mne to akurát vychádzalo ich obísť, kým dorazí kolóna,ale ona sa začala dával predomňa, tak som zatrúbila...na čo ona krava vôbec nezareagovala , ale otec sa začal obzerať..obzrel sa raz..potom pozeral pred seba, obzrel sa druhý krát a potom pozeral pred seba a neviem či to decko zbrzdilo alebo čo, ale on stlačil prednú brzdu a spadol na zem..ja som ich v tom čase už obchádzala a kolóna šla po druhej strane popri mne, matka začala hulákať..a videla som už len v späťáku ako sa on dvíha...potom mi napadlo, či som nemala zastať, ale asi by sme sa tam pobili .. čo myslíte?..podľa mňa s tým vlastne nemám nič spoločné, či?
Netrub na cyklistov lebo nikdy nevies, do ktorej strany skruti riadidla...
A ze ona robila kravu zo seba na ceste , tak to by jej mali zobrat rodny list, minimalne pokuta 50€...
Neznasam cyklistov, ktori sa hraju na neviem co a ked ich obehuje kamion, tak to preddychavaju este polhodiny...
Sam som cyklista a dodrziavam predpiay cestnej premavky ako vacsina vodicov .
Aj vodici by si ale mali nastudovat co musia dodrziavat voci cyklistom lebo niektori jazdia fakt retardovane...
@tomias fakt, normálne by som bola za to, aby na bicykel mohli ľudia len s vodičákom...nevedela som ako to inak ako trúbením vyriešiť, lebo by som za nimi musela ísť krokom ďalšie 2 km...len som sa potom zľakla, či sa to nemôže rátať ako útek z miesta nehody, aj keď v podstate som s tým pádom nič nemala .
@kikki no nejake testy by sa mohli robit. Soce neviem ci v autoskole su v testoch aj otazky ohladom cykliatov na ceste, ale ak nie, tak by to malo byt...
Sak mne sa bezne stava, ze vodici su v nervoch, ked obchadzam vytlky, kanale, dokonca aj mlaky... Cyklisti cez ne nejazdia (aspon som si nevsimol zeby si to preleteli cez nich..)
@tomias ja tiež chodím na bicykli, takže chápem obchádzanie výtlkov atď, ale niektorí cyklisti nechápu, že musia vedieť predpisy rovnako ako šoféri...ale najhoršia skupina sú, ako ich ja volám, "SAGANI"..to sú tí, čo si navlečú tie obtiahnuté legínky a tvária sa, že sú na tour de france a idú po strede cesty a neuhnú sa ani za svet...a ešte majú vo zvyku chodiť viacerí vedľa seba..
@kikki s takymi som sa este nestretol lebo tuto kde som, aj napriek rozbitym krajniciam a vyjazdenym kolajniciam, jazdia cyklisti po kraji lebo taki vodici ako su tu, ach...jak za trest akoby ich pustali, kamionisti ta ani nevidia..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
A ze ona robila kravu zo seba na ceste , tak to by jej mali zobrat rodny list, minimalne pokuta 50€...
Neznasam cyklistov, ktori sa hraju na neviem co a ked ich obehuje kamion, tak to preddychavaju este polhodiny...
Sam som cyklista a dodrziavam predpiay cestnej premavky ako vacsina vodicov .
Aj vodici by si ale mali nastudovat co musia dodrziavat voci cyklistom lebo niektori jazdia fakt retardovane...
Sak mne sa bezne stava, ze vodici su v nervoch, ked obchadzam vytlky, kanale, dokonca aj mlaky... Cyklisti cez ne nejazdia (aspon som si nevsimol zeby si to preleteli cez nich..)