Zdraviiim vas ludia mam taky problem a neviem co sniiim
Boli ma krcna chrbtica a neviem co si dat na nu.Cele krcne svalstvo ako ked sa zle vyspite..ale hlava ma neboli len trosinku a to len obcas iba niake tlaky a to uz asi 5 dni,ale hlavu predklon
Cez leto som mal záal mozgových blán, ale virusovu lahšiu formu, a poviem ti nič horšie som nezažil.Takú bolesť hlavy som si dovtedy nevedel predstaviť.Pokial sa možeš dotknút bradov hrude a nebolí to, tak zápal by si nemal mať asi, bo ked ho máš ti stuhne šijové svalstvo.Mna to bolelo večer trochu ked som prišiel domv zo slnka a potom druhý den to bolo neznesitelné.
nerobil si neco namahavee ?? to aj ja sem mal nedavno. secko ma bolelo. bud svalova horucka alebo moze to byt aj prechladnutie. a keby si mal zapal mozgovych blan bolela by ta asi viac hlava
masáž to podľa mňa vyrieši, ja mám také problémy často. Asi máš len stuhnuté svalstvo, môže to byť aj prechladnutie, s nádchou to nemusí mať nič spoločné.
@11 tak na stuhnute svalostvo je masaz velmi dobra, len zalezi aky clovek taky poriadny maser, takych je velmi malo na slovensku, na prstoch by sa dali zratat, ti uvolni vsetko svalstvo co treba, ponaprava a tak. Viem o com hovorim teta aj jej dcera mali velke probelmy s chbtom lekari hovno pomohli aj posielali za masermi a raz myslim moj brat im povedal o jednom velmi dobrom a ten im vsetko uvolnil a tak
A este by mozno mohlo pomoct nejaka mast na prekrvenie, neviem ake su u nas, ja mam rusku a to je finalgon. @12 poznam ale mne iba obcas ze puka, puka a potom dlhsie nic
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
A este by mozno mohlo pomoct nejaka mast na prekrvenie, neviem ake su u nas, ja mam rusku a to je finalgon.
@12 poznam ale mne iba obcas ze puka, puka a potom dlhsie nic