Onedlho budem mať sama izbu konečne nie so sestrou bola by som rada keby ste mi vnukli nejaký nápad, mala by som mať podkrovnú izbu takže je tam trocha problém rozmýšľala som nad tapetou, ale aj bez toho by sa mi to páčilo je to také prírodné,takže
Podkrovná izba hej? Závisť.. vždy som takú chcela mať ale neskoro som to povedala rodičom.. Tu ide o to aký štýl máš rada.. ja tiež zbožňujem fialovú a chcela som to vyriešiť tak že si dám tmavšiu fialovú na steny a nábytok bude na štýl vintage z dosť tmavého dreva..nakoniec som skončila s oranžovou izbou so svetlým nábytkom.. život je hold sviňa no.
Aj ja mám podkrovnú izbu Ja som si farby miešala oranžová/biela.. A súhlasím s @1 nedávaj si tmavé farby pretože majú na človeka dosť zlý vplyv.. Aspoň na mňa.. Ja si prerieďujem izbu podľa feng shui.. A čo by som ti poradila ? Ohľadne výzdoby si to naklikáš všade na nete.. Veľa šťastia a nápadov
@mrsenglish tak dosť rozmýšľam nad tou posteľou ako ju tam dám pretože chcem k nemu dopasovať takú skrinku proste som našla takú fotku s netu.. nikdy nie je neskoro možno raz budeš mať keď budeš velmi chcieť
@realsmileykaja nie určite tam toľko tmavého nebude to by som sa ja sama vo vlastnenej izbe necítila dobre a nevedela by som ani zaspať... nemohla by si poslať foto ako zhruba vyzerá tvoja podkrovná izba a ďakujem zariaďovanie je to najťažšie ale pri tom to najzaujímavejšie zároveň pretože chceš aby to vyzeralo čo najlepšie
@7 no neviem,rodičia mi navrhli že presťahujú moju izbu do ich spálne ktorá je v podkroví a je to jediná izba na poschodí takže keďže sa ma to pýtali v mojich 10 rokov povedala som že sa budem báť sama hore.. a teraz si nadávam aká som blbá
moja vysnivana podkrovna izba by mala pri okne mierne vyvysenu podlahu, o dakych 30 centi alebo kolko a na nu by som si dala koberec a vankuse ach..
inac ked fialovu izbu, tak urcite nie vsetky steny na fialovo. ja by som to asi s bielou kombinovala . a tiez s bielym nabytkom.. ale paci sa mi len vidiecky alebo vintage styl, nie moderny..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
no a trošku k téme ===> neprežeň to s tou fialovou
Ale ok, zajtra ked bude vonku normalne denne svetlo, odfotim
inac ked fialovu izbu, tak urcite nie vsetky steny na fialovo. ja by som to asi s bielou kombinovala . a tiez s bielym nabytkom.. ale paci sa mi len vidiecky alebo vintage styl, nie moderny..