"tvoriť" je také príliš všeobecné slovo, tam sa dá všeličo tvoriť... ale vo všeobecnosti netreba, dajú sa tam napríklad formovať krivky a tvary a veľa vecí sa dosiahne nastavovaním parametrov, čiže je to klikačka.
na skutočné kreslenie je už tablet lepší, ale aj tu je iná možnosť - napríklad nahrať si naskenovaný obrázok a obťahovať ho krivkami, ktoré sa ovládajú myšou.
ked tablet tak jedine ! wacom.. jednoznacne.Ja mam bamboo touch and pen a nemozem sa stazovat.
Uhm kupovat ps je dost draha zalezitost ako.. ak len pre srandu a kreslenie si svojich veci by som urcite nevyhadzovala nato peniaze ale radsej investovala do tabletu.
Ale ved donedávna tablety ani neboli a zrazu sú už nutné? Ach, ale to nič, to iba ja mám trocha problém prispôsobiť sa dobe o chvíľu notebook a obyčajný mobil budú iba staré haraburdy
@tommyhot Ja neviem, myslela som také to veľké s dotykovým displayom, nepoznám veľa ľudí, ktorí by to mali a pred 10 rokmi už vôbec nie. Myslela som si preto, že je to novinka. Ale fakt je, že sa v tom veľmi nevyznám (A)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
na skutočné kreslenie je už tablet lepší, ale aj tu je iná možnosť - napríklad nahrať si naskenovaný obrázok a obťahovať ho krivkami, ktoré sa ovládajú myšou.
skús si stiahnuť 30-dňový trial a poskúšať si to
ja kreslim bez tabletu, je tam taky nastroj "pen tool"
ale nic prevratne sa s tym neda a trva to strasne dlho.. tablet je rozhodne pohodlnejsi a ak si kupis nejaky za 50 e tak rataj s tym ze to bude shit..
a som nadmieru spokojný na nete by mal stáť okolo 40 €
Uhm kupovat ps je dost draha zalezitost ako.. ak len pre srandu a kreslenie si svojich veci by som urcite nevyhadzovala nato peniaze ale radsej investovala do tabletu.
Btw nebavime sa o tabletoch na styl ipadu...