kedysi, keď som bola malá tak 7-8-9 rokov, potom ma to už prestalo baviť...ešte stále mám tie zošity u seba odložené okolo 10 ich je tuším ... teraz by som nad tým nevydržala
jasné, pamätám vyzeralo to absolútne príšerne, malo to tri strany a bolo to o tom, ako som v školskom časopise uverejnila comics o dvoch kamarátkach, kde sa rozplývajú nad svojimi platonickými láskami, všetci si na nich začali ukazovať a mňa chceli za to zabiť a malo to mať aj pokračovanie, ale nikdy som sa k nemu nedostala a ešte som raz jednej z tých kamarátok nakreslila k narodeninám comics, kde jej hľadám darčeky a nakoniec mi nič z toho nevyjde a dávam jej tuším štvorlístok
@flussica s úrovňou to teda veľa spoločného nemalo... odvtedy som si sebakriticky povedala, že ak sa do toho niekedy dám, tak to bude musieť aj nejak vyzerať a nepopierať zákony ľudskej anatómie a k tomu akosi ešte nedošlo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
takže nie, nekreslím ich, nečítam, ani nepozerám
a to kam ideš, že tam treba nakresliť comics?
Animácia? Prijimacky za necely mesiac a este nemam ani ciarku