a mimochodom, spolužiak dakedy dávno na zakladke zožral kriedu, aj ked nemal horúčku, bolo mu strašne nachuja, aj ked si myslím že to bol skôr placebo efekt...
@karlotiskot písomky z predmetov z ktorých nemám poznámky od začiatku roka (inak na vysvedčení mávam samé jednotky , labáky z biológie a.... vlastne zajtra máme všetky hodiny zbytočné
Ja som to vždy robila tak, že ortuťový teplomer do čaju a čakala som kým mi vybehne na takú teplotu ako som potrebovala (vybehne to ale kurva rýchlo tak pozor a potom som ukázala mame.. pred tým som si ešte pár minút šúchala čelo aby bolo horúce keď mi naň dá ruku ach staré to časy
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
a mimochodom, spolužiak dakedy dávno na zakladke zožral kriedu, aj ked nemal horúčku, bolo mu strašne nachuja, aj ked si myslím že to bol skôr placebo efekt...
čitala som že ked si ju nasteruhaš do mlieka by si mala byť chora skus.. DD
ved sú prázdniny a rodičia o tom vedieť nemusia.
alebo si napíš sama že z rodinných dôvodov a podpíš si to za maminu, povedz, že ste šli na pohreb ďaleko, alebo ja neviem, niekam
Šňupni si ibalgin