"Narodila sa 20. augusta 1987 vo Svidníku. Mladá speváčka Kristína je nový objav na slovenskej hudobnej scéne. Sexi brunetka sa zviditeľnila najmä prespievaním známeho hitu Beaty Dubasovej Vráť mi tie hviezdy. Nedávno pokrstila svoj debutový album Ešte vá
Dávnejšie som počul jej song s Opakom... prišlo mi to úplne nehudobné, doslova song o ničom. Ako keby narýchlo potrebovali nahrať zvuk ku klipu pri ktorom nám majú padať sánky.
@12 Jáááj tak to bola ona ! Ja že koho som to v rádiu hrajúcom v autobuse počul nakladať známy text do beatu ktorý mal TOTÁLNE okopírované bicie od Timbalanda - Apologize Ach kam táto republika speje...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
Ja viem
Ešte váham
Sú dni
Ja a ty
Vráť mi tie hviezdy /remix/
inak preco zavrhujete, ked od nej pocujete len 1 pesnicku mozno, mne sa od nej z celeho albumu pacia len 4, ale fakt dost nahodou...
Tak ked sa Vam to nepaci nepocuvaj, co si Ty dokazal ked mozes takto niekoho pizdit ?????
Nehovorim ze je Madona ale je OK a zelam jej nech sa udrzi na slovenskej scene
Ved ked Ti vadi tak nepocuvaj