imho má logo zaujať samo sebou a nie tým, že zmeníš písmenko a hlavne nie v kombinácii so slovom soft, ktoré už samo osebe dosť evokuje softvér ako bolo spomenuté
a hlavne z loga by malo byť aspoň sčasti jasné, o čo vlastne ide, takže skús ešte nejaký návrh, možno zapracovať nejaký vektor auta nákladného alebo niečo podobné do textu (začiatok, koniec), poprípade skúsiť zapracovať názov ako keby do toho auta (to len taká idea čo ma prvá napadla )
@fabian vidis, treba tam dat nieco co symbolizuje pohyb, presun, dopravu, zasielku atd
mna prve co napadlo tak ze sa jedna o software. Treba dbat na to ako spravis to logo, nech cloveka navedie k tomu v akom odvetvi sa asi firma pohybuje, lebo logo je jedna z prvych veci s cim prijde klient do styku.
alebo skus pouzit farby statu, odkial ta firma pochadza(napr. tesco), hodit tam nejaky produkt(neviem, ale billa ma taku velku zltu tasku a na tom nazov )...ak to robis pre zabavu, skusaj dalej a mozno z toho raz bude...ak uz teraz za to pytas peniaze, tak radsej na to kasli...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
a hlavne z loga by malo byť aspoň sčasti jasné, o čo vlastne ide, takže skús ešte nejaký návrh, možno zapracovať nejaký vektor auta nákladného alebo niečo podobné do textu (začiatok, koniec), poprípade skúsiť zapracovať názov ako keby do toho auta (to len taká idea čo ma prvá napadla )
každopádne prajem veľa zdaru
Súhlasím s @vsixer -om, skús viac návrhov.
mna prve co napadlo tak ze sa jedna o software. Treba dbat na to ako spravis to logo, nech cloveka navedie k tomu v akom odvetvi sa asi firma pohybuje, lebo logo je jedna z prvych veci s cim prijde klient do styku.
tu je novy navrh loga