Ahojte ludkovia, rozhodla som sa skúsiť, či sa medzi vami nenájdu nejakí znamlci.... Tož mám psíka, je to približne 4 ročna sučina, nemecký ovčiak. Dlhodobo kríva na prednú nohu, nieje však bolestivá na dotyk, kríva samozrejme hlavne keď ide po betóne, tv
@soraya dysplazia sa u vlciakov vyskytuje hlavne v bedrovom klbe ale to co tu popisijes moze byt aj nejake vyklbenie.vlciaky maju sklon ku poreneniu svalov , natrhnutiu sliach kedze su velmi aktivne.zrejme by sa na nu mal pozriet veterinar.RTG by nemalo byt drahe.
Ak Ti na psíkovi záleží, tak jednoznačne choĎ s ním k veterinárovi.
Ten RTG by som neriešila, lebo naozaj nevieš, čo psíkovi je a nemôžeš ani tušiť aké vyšetrenia je potrebné urobiť, takže to RTG možno nebude ani treba, možno veterinár bude vedieť príčinu aj bez vyšetrenia RTG alebo urobí iné vyšetrenie.
A celkovo vyšetrenie u veterinára nie je také drahé, každý má iné ceny, takže presne Ti nepovieme, ale netreba sa obávať, nie sú to až také veľké sumy, napríklad ja som raz platila za injekcie-z toho jedna na uspatie, lieky, odber krvi a jej rozbor a za kompletné sono 33€.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme
Ten RTG by som neriešila, lebo naozaj nevieš, čo psíkovi je a nemôžeš ani tušiť aké vyšetrenia je potrebné urobiť, takže to RTG možno nebude ani treba, možno veterinár bude vedieť príčinu aj bez vyšetrenia RTG alebo urobí iné vyšetrenie.
A celkovo vyšetrenie u veterinára nie je také drahé, každý má iné ceny, takže presne Ti nepovieme, ale netreba sa obávať, nie sú to až také veľké sumy, napríklad ja som raz platila za injekcie-z toho jedna na uspatie, lieky, odber krvi a jej rozbor a za kompletné sono 33€.