@klaudiqaaa neútoč hneď zbytočne...je dávno známe ako sa rodí modelka alebo resp. jej kariéra...úspech nestojí len námahu a čas, ale aj hrdosť a sebaúctu...
@finch lebo je to relácia tvorená pre tvoju cieľovú skupinu ... ešte sa ma chceš dačo spýtať, ešte ťa niečo o mne natoľko zaujíma, že ma máš potrebu rozoberať vo fore o nohách alebo konečne zalezieš?
@klaudiqaaa pre moju cieľovú skupinu...aha...len si zabudla povedať že ju tvoria ľudia ako ty - zakomplexované namyslené piče, resp. kurvy...áno, slovo kurva je pre teba výstižnejšie...a ešte jedno - zomri, pomaly a s bolesťami...
@finch chlapče, tebe ešte fakt nedošlo, že keď na mňa vytiahneš urážky na mentálnej úrovni 13 ročného decka a vôbec čokoľvek z tvojej slovnej zásoby o veľkosti čajovej lyžičky, tak proste NEMáš NA TO aby si ma urazil?
@klaudiqaaa miláčik, ja ťa neurážam, ja konštatujem... btw. nemyslím si že mám malú slovnú zásobu, naopak, je adektátna a prispôsobená tej tvojej - to preto aby si ľahšie chápala tou tvojou peknou hlavičkou...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
a hej pokiaľ sú tie nohy tak krivé až sa nad tým človek pozastaví tak to bude problém