Osobne sa mi to nepáči - včera som spravil 300Km a videl som ich po cestách xy, tam kríž a prilba motorkára, tam mramoroví pomník v krásnej krajine a na pomníku disk z auta. A to ma ešte obiehal na tom mieste motorkár minimálne 200 :/
podľa mňa je to OK. to či tam ten kríž je alebo nie je nemení nič na skutočnosti, že na tom mieste zahynul človek. okrem toho, krásu krajiny narúšajú iné problémy než malé kríže pri cestách. netreba pred smrťou zatvárať oči.
Ľuďom vadia malé drevené kríže v tráve, ale idiotské trojmetrové bilboardy rovno nad nimi, ponúkajúce svoj najnovší ojeb na ľuďoch, to si nevšíma nikto..
to je taká p.... si predstavte že by mal každý pomník tam kde zomrel...šak to by sme mali namiesto lámp kríže... Lenže ľuďom to nedopne ako by to vyzeralo keby to robil každý, hlavne oni musia mať ten svoj pomníček (egoizmus). Čierna stavba, trápne gesto. Jediné čo pochopím je ak ide o významnú osobnosť, ktorej pripomenutie je vo verejnom záujme.
Akože pôsobí to na mna negatívne keď to vidím... Ale o tom to je... Aspoň to nejakému drbnutému motorkárovi, čo ťahá 200 medzi dedinami, dôjde a spomalí, aj keď možno len 1 zo 100
rešpektujem to síce, ale nepáči sa mi to... v Ziline pri hl. poste je priamo na zabradli pri ceste zaveseny veniec, pretože tam svojho casu poštárka vbehla rovno pod kolesa nakl. auta... nie som si úplne istý, či to má nejaký "pozitívny" vplyv na vodicov a motorkárov... asi ako obrázky na cigaretových krabičkách... v tej rýchlosti si to ani nevšimnú... a podľa mňa to skôr odvádza pozornosť ako varuje... (asi ako prijeba..é bilboardy pri cestách...)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov