@Foxhound ...oplati sa mi stiahnut tu FF??....som rozmyslal, ale neviem...nikto z okolia ju zatial nemal, tak nwm ...a osobne mafia,a le z tychto asi Cs1,6 alebo metin 2...aaa ametin enam hlas, tak mu dam svoj...
Z týchto tu CS-ko, ale aj ViceCity je fajn, malo to dobrú atmosféru aj hudbu Ale na ilegálnu CS lanpárty na školských kompoch po vyučovaní alebo pololegálnu na PC krúžku nič nemá S tou legalitou preto, lebo správkyňa kompov stále pyčuje že "prečo hráte tie sieťové hry?" a raz nám to chcela odinštalovať tak dala vyhľadávanie všetkých súborov a napísala tam "strieľačka" A jeden učiteľ na informatike kričal na jedného spolužiaka keď to hral že "VYPNI TO!" a žmurkal naňho pritom, kričal totiž len preto aby ho tamtá pani počula a aby si myslela že s tým niečo chce robiť že mu to tam hrajú, ale jemu to je jedno On je strašný týpek, neviem jak dostal povolenie učiť informatiku prvý a druhý ročník SŠ, keď asi hocikto z našej triedy vie o kompoch oveľa viac.. ale je to proste týpek, učí myslím telesnú a geo celkom dlho a má dobré meno celkom na tej škole, tak asi preto mu dovolili tú informatiku A ešte fýrer PC krúžku je týpek, taký nerd ale CS-ko tuším niekedy zahrá, nick máva "POLICEMAN" Raz to trieda mojej sestry hrala na informatike, sestra ho sejmula a on bez rozmyslu zvreskol "TO KERÁ KURVA!!!!" a hneď rudý jak paprika keď si uvedomil čo povedal A minule tiež povedal správkyni, že to tam nebudeme hrať a nám povedal že môžme, len to máme hrať po LANe a nie cez net, lebo trojany čo mu tam našiel nod mali v názve "OnlineGames" tak z toho usúdil že hrať CS po nete má za následok trojany, fajn no, síce je to lokotina ale aj tak tam je na to pomalý net a šialenca čo by tam chcel hrať CS cez net ak by mohol cez LAN, no to je jedno.. Kurvadrát jak som sa rozpísal
@Lilnicole mno neexistuje lepsi pocit z hry nez ked po 8 minutach sialeneho shredovania a pocitu ze mi odpadne ruka, dat song (Dragonforce TTFAF - Expert) ktory dokazu zahrat len ty najlepsi z najlepsich je to genialna hra a myslim ze ziadneho fanusika to len tak zrazu neomrzi
@Zahi Ty kokos, máš môj obdiv... Ja aj dakedy len tak z nudy si zapnem Youtube, dam nejaké expert videá a potom tam vzdychám na tom, že jak sú totálne úžasne zahraté
@Lilnicole heh to aby som zacal davat na youtube aj seba , len skoda ze to nikto v mojom okoli nehra ... hm a v tvojom avataru je Sam a Dean zo Supernatural vsak? Super serial vzdy som sa na to v noci na prime dival
@Zahi To je škoda, u mňa to drtia takmer všetci moji spolužiaci, nakazili ma, kamoška si stiahla verziu aj na Iphone, tak tak som závislačila tiež, hrozne návikové
Čosi, poznáš Supernatural? Toľko málo ľudí na SK poznám, čo to pozná Jop, to sú oni Do kade si došiel?
@Lilnicole no v telke davali iba prve 2 serie myslim takze som toho moc nevidel no, keby som nemal datovo omezeny net od vyjebaneho t-comu tak si to stiahnem komplet vsetky casti
a na com hravas GH? na PS2/3, X skatule alebo Wii? alebo fof na pc? xD ozaj mas k tomu aj gitaru?
@Lilnicole na wii je to to iste ako na ostatnych konzolach, ja hravam na PS2, kupil som si k tomu aj gitaru (a jednu som si vyrobil ... Na pc hras Frets on Fire alebo Guitar Hero? A drzis klavesnicu ako gitaru? ja som to tak hraval je to sranda
a co takto pisat si racej TSky nez spamovat toto forum?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
92 komentov
neviem, najmilsia mojmu srdcu je asi Resident evil, neviem presne ktory diel, lebo vsetky 4 co som hral boli tlak riadny...a este Thief 2 lubim
tiež jedna z mojich veľmi obľúbených...
Okej, už som to pochopila
Jediné šťastie, že m sa nedá zmäkčiť
ale teraz ma celkom chytil Borderlands
Čosi, poznáš Supernatural? Toľko málo ľudí na SK poznám, čo to pozná Jop, to sú oni Do kade si došiel?
a na com hravas GH? na PS2/3, X skatule alebo Wii? alebo fof na pc? xD ozaj mas k tomu aj gitaru?
Vieš čo, na PC to mám, bez gitarky, len klávesnica Ale fú, na Wii to musí byť smrť
a co takto pisat si racej TSky nez spamovat toto forum?
age of empires
aj medieval II
pridam sa : Grid a Arma II