do chladnicky daj dve polievkove lyzice, nechaj ich tam asi 15-20 minut, kym nebudu uplne studene, potom ich vyber a striedavo prikladaj na oci, nie na velmi dlho/jedenraz ale radsej viackrat a na mensi cas (pol minuty)...kruhy by ti mali zmiznut
tiež mám taký problém... a možno to bude znieť vtipne, ale jediný čas, kedy som sa ich naozaj zbavila bolo, keď som bola čerstvo zaľúbená to som ani veľa nespávala v tom čase...
ja mam tiez kruhy pod ocami...ale ziaden korektor ich uplne nezakryje...to by som ho tam musela mat kilo a to je este horsie nez tie kruhy. A ja to mam dedicne...nevidim nejaku zmenu ani ked dlhsie spim ani ked viac pijem
Kruhy pod očami môžu byť prejavom vyčerpanosti, nedostatku spánku, únavy, stresu, nedostatku čerstvého vzduchu, pôsobenia slnečných lúčov, prílišnej námahy očí, nesprávnej životosprávy. Na druhej strane však môže ísť aj o vážnejšie ochorenie, napríklad srdca, obličiek, štítnej žľazy alebo metabolických ochorení. Pri pretrvávajúcom stave treba navštíviť lekára.
Niekedy sú kruhy len prejavom krátkodobej zmeny v organizme, napríklad pri menštruácii alebo počas tehotenstva.
ýborne vám poslúžia čajové lyžičky, ktoré na štvrť hodinu vložíte do mrazničky a potom priložíte na očné viečka. Vhodné na zahnanie únavy očí sú aj plátky uhorky, alebo vylúhované sáčky čierneho, či zeleného čaju, ktoré priložíte na pár minút k očiam a necháte pôsobiť. Z ľudovej lekárne je dobrý tvaroh, ktorý vymiešaný a zabalený do vreckovky na 10 minút priložíte na viečka a potom opláchnete vodou.
Aby kruhy pod očami boli len minimálne, snažte sa v strave zvýšiť prísun vitamínu A (betakaroténu). Či už v podobe tabletiek, alebo pitím mrkvovej šťavy. Úplne vylúčte alkohol, eliminujte stresové faktory, veľa odpočívajte a doprajte si pokojný a výdatný spánok.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
Mne akotak pomáha ked sa poriadne vyspím, trošku opálim, veľa pijem (nealko heh) a pouzívam ocny kremik...
Inak, da sa to prekryt korektorom...ale ja ho nepouzivam
Niekedy sú kruhy len prejavom krátkodobej zmeny v organizme, napríklad pri menštruácii alebo počas tehotenstva.
ýborne vám poslúžia čajové lyžičky, ktoré na štvrť hodinu vložíte do mrazničky a potom priložíte na očné viečka. Vhodné na zahnanie únavy očí sú aj plátky uhorky, alebo vylúhované sáčky čierneho, či zeleného čaju, ktoré priložíte na pár minút k očiam a necháte pôsobiť. Z ľudovej lekárne je dobrý tvaroh, ktorý vymiešaný a zabalený do vreckovky na 10 minút priložíte na viečka a potom opláchnete vodou.
Aby kruhy pod očami boli len minimálne, snažte sa v strave zvýšiť prísun vitamínu A (betakaroténu). Či už v podobe tabletiek, alebo pitím mrkvovej šťavy. Úplne vylúčte alkohol, eliminujte stresové faktory, veľa odpočívajte a doprajte si pokojný a výdatný spánok.