Pocul/cital som tolko prijebanych pribehov okolo toho, az sa sam sebe cudujem, ze sa nad tym este pozastavujem. Ale nemyslim, ze by to bolo dielo niekoho mimo nasej planety...
Vtipkári, nič iné za tým nehľadaj... alebo si naozaj myslíš, že ak by nás navštívili inteligentné bytosti s technológiami, o ktorých sa nám ani nesníva, tak by robili kruhy v obilí? Tažko.
tak ja si myslím že áno.. nech mi to znie akokoľvek divne, myslím že človek by nedokázal také niečo vytvoriť a ešte k tomu s takou presnosťou.. takže tak no..
kruhy v obili je pracicka partie kamaratov na par dni....
a k mimozemstanom len tolko, ze urcite vo vesmire niesme sami, akurat sme navzajom tak vzdialení, ze o sebe nevieme...teda aspon podla mna by bolo sobecke si mysliet, ze sme v takom velkom priestore len sami my...
@zeriavka dokonca ani nie den, ale za 2-3 hodinky to maju hotove, podla toho co hovoria v tom videjku...je dost nepravdepodobne, ze by ich niekto prave vtedy videl, polia niesu nijako strazene a nikto nechodi vencit psa alebo sa len tak prechadzat na pole...
môj názor...ech...neviem to presne posúdiť, ale nemyslím si, že to robí Ďuri Traktorista s jeho bandou gladiátorov...nikdy som to neriešil kto to robí, neviem si to predstaviť...btw samozrejme, že vo vesmíre nie sme sami. ale takisto s istotou nehovorím, že sú za týmto mimozemšťania...na zemi existuje milión nevysvetliteľných anomálií...a proste nevysvetlíme si ich ani na žiadnom fóre...možno sa raz odpovedí dočkáme dúfajme, že odpovedi prídu v mieri
milí birdzáci, naučte sa konečne príjimať posolstvá aj od mimozenšťanou, tieto konkrétne zanechávju odkazy na budúcnosť čo nás čaká a ich blízke stretnutie.........
existenciu mimozemskej civilizácie uznala aj Cirkev sväta vo Vatikáne....
nejdem sa ale o tom radšej rozpisovať, lebo by ste ma slovne zabili ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
tak ja takto
ista podoba tam je
@trdelniiiq
a k mimozemstanom len tolko, ze urcite vo vesmire niesme sami, akurat sme navzajom tak vzdialení, ze o sebe nevieme...teda aspon podla mna by bolo sobecke si mysliet, ze sme v takom velkom priestore len sami my...
@trdelniiiq omg xD xD
a @hectahdarippa hh...samozrejme, že pár ľudí to spraví...keď chce...ale neviem či by im to šlo tak dobre aj po tme
- nevysvetliteľný jav, že v strede takýchto obrazcov sa kompas neustále točí, čiže nie je tam magnetické pole
- obilie a čokoľvek iné, v čom to je vytvorené, je zľahnuté takým spôsobom, čo nespraví žiadny dopravný prostriedok na kolesách, či kosačky a pod..
- obrazce sú geometricky presné a vidno ich najviac z výšky
Atď.
ja som za to, ze ET existuju a myslim si, ze tu boli aj v minulosti (dokazov o nich je nespocetne vela)
existenciu mimozemskej civilizácie uznala aj Cirkev sväta vo Vatikáne....
nejdem sa ale o tom radšej rozpisovať, lebo by ste ma slovne zabili ...
filip