Už dlhšie som nepočul nejaký absolútne hlúpy, príčinu neobjasňujúci a súčasne odpudivo podaný názor na v podstate nekonfliktnú a prirodzenú vec, takže áno, je veľmi pravdepodobé, že je menej aktívna.
@42@43 Práve kvôli takým primitívnym obmedzeným chudákom, čo nemajú nič iné na práci, než rýpať sa v ostatných ľuďoch na to kašlem a ja sa radšej budem rýpať v prdeli alebo nose. Chudáčikovia. Tie konflikty tu vytvárajú práve takí úbožiaci ako vy, keď človek vyjadrí vlastný názor, nech je akýkoľvek a vy začnete pindať a ospevovať sa, akí ste vy jediní „inteligentní“ a pritom ste len obyčajné socky.
Tí a potom je tu ešte banda rozmrdaných deciek, čo sú tehotné, majú húsenice v penise a neviem čo všeličo, no hlavne, že babenqi v 15ke vystriedali už aspoň päť čurákov no a chalani, tí to samozrejme nevedia ani spočítať, kde všade už boli ich ciciny. Potom ešte kto sa skôr a čo najviac ožral a kto aké drogy vyskúšal, ktoré sú absolútne zdravé a všetci odborníci, vedci a podobní o tom vôbec nič nevedia, lebo to nikdy neskúsili a nevymyli si s tým mozgy. Tým začína aj končí celý Birdz.
Všetci ostatní, čo nie sú tupí, ako tie decká, už odišli alebo čoskoro odídu.
A mimochodom, hnev, zloba a nenávisť nemajú nič spoločné s mierou inteligencie (a keď už, tak práve naopak), mám právo nenávidieť koho/čo chcem a primitívny je ten, kto sa do toho stará a trepe somariny.
@krutafunebracka Úchvatné, čo všetko sa dá ospravedlniť, keď nám ide o našu vlastnú malichernú kožičku, všakže? Ak je nenávisť iracionálna, ničím nepodmienená a nijako neopodstatnená, nie je to v poriadku. Ak som považovaný za "samozvanú inteligenciu Birdzu" len preto, lebo nenechám nepovšimnuté donebavolajúce nezmysly, prežijem to. Veď ty za tie svoje názory vlastne hádam ani nemôžeš, ale chápem, že priznať si určitú mentálnu poruchu je asi dosť ťažké. A mimochodom, hnev, zloba a nenávisť možno nie sú úzko prepojené s mierou inteligencie (tým pádom si ale nemala ani právo považovať hajzelbabu za hlúpu a odporuješ si ako vždy), ale zdravý rozum a úsudok je, a ty si ho nepobrala rozhodne ani len toľko čo primitívnejšie druhy zvierat, ktoré odsudzuješ.
@48 nielen ze je tazke priznat si mentalnu poruchu, ti postihnuti si ju ani priznat nemozu a nikdy ju nepripustia, pretoze podla nich su uplne normalni a trpia paranoidnymi predstavami, ze cely svet je proti nim -jedinym normalnym.
ja nemám nič proti krutejfunebracke... sem tam si aj popíšeme na pokeci... a myslím, že je celkom normálna..
Otázka:
som aj ja primitívny??
Skôr by som povedal, že vy máte problém v svojích hlavách, že nedokážete prijať aj názor niekoho iného a to hovorí len o vašej nevyspelosti a detinskosti...
Tiež mám odpor voči psom... som primitívny?? keďže podľa vášho názoru sú malé šteňatá krásne tak áno som... podľa Vás...
@48 Nasral si si do huby. Zbytočne sa vyhováraš, proste si úbožiak. A zbytočne sa hádaš, zúfalec. Mentálne poruchy tu prejavujete vy traja a ak si si nevšimol, tak som ju nazvala hlúpu preto, že nie je schopná ničoho iného, než nadávať slovami, ktoré sú výstižným pomenovaním jej.
@Tikalok ale ja neriešim na nej takéto veci, alebo to že nemá rada deti a podobné veci. Proste som tu v tejto konkrétnej diskusii, kde sa bavila s tebou a hnisavicou, súhlasil s ňou. hotovo.
@jerry483 myslim, ze tato diskusia medzi nami tromi a nou bola katalyzovana prave tymito nazormi, ktore rozhodne nie su tolerantne k inym. ale tolerancia k nej sa od nas vyzaduje, zaujimave..
@jerry483@frez@richardson takze pre vas je uplne korektny nazor, ze "psom treba zatlkat klince do hlavy a rozmrdat im hlavu kladivom" a nie je potrebne ho kritizovat, pretoze vobec neprezentuje nenavist a netoleranciu voci inemu druhu. blahozelam, do parlamentu s vami! myslim, ze sa stotoznujete aj s rasizmom, pretoze princip tejto nenavisti je vo svojej podstate rovnaky.
ja tu neriešim žiadne zatĺkanie klincov do hláv psom ! ( to je najvyššia kokotnosť aj podla mňa.) Ja som s @krutafunebracka súhlasil LEN V TOM, že kritizovala tikaloka a hnisavicu, že musia do každého zabŕdať a útočiť na názory iných.
@jerry483 ked niekto vyslovi svoj nazor, ktory sa mne osobne nepaci, tiez vyslovim svoj nazor. mam presne rovnake pravo na vyslovenie nazoru. zabrdanie? mylis si pojmy.
ja osobne po vysloveni nazoru o rozmrdavani psich hlav kladivom povazujem za potrebne nezatvorit pred tym oci, ale vyjadrit sa, co si o tom myslim. tak to teda nazyvaj zabrdanie, kludne
@jerry483 no ved mne je jasne, ze ty si nereagoval na nic so psami a ze vlastne od tvojho vstupu do tejto diskusie ani netusis o com je rec.
ty len suhlasis s jej kritikou mna, ktory vyslovil svoj nazor na nu na zaklade jej nazoru na nieco ine. to, na co ona vyslovila nazor ona, ta absolutne nezaujima, ale moje vyjadrenie nazoru uz pre teba podstatne je.
a nie, prispevok @62 nebol ani zdaleka len o psoch, jeho prva cast hovori o niecom inom.
@Hajzelbaba mala by si sa prestať držať toho hajzlu a začať používať medziušnú dutinu (viem, že to bolí ale skús... možno pochopíš) lebo myslieť si, že by toho bola funebracka schopna je smiešne... To, že má niekto odpor voči deťom neznamená, že je úchylný vrah nevinných šteniat...
niekto žije v smiešnej kocke povinností a poslušnosti (ty) kde je 3/4 vecí zo života TABU lebo nepôjdeš do neba... A potom keď vidí niekoho kto je mimo tejto Vašej kocečky "slušného správania sa" (funebracka) tak hneď má veľkú hubu, lebo je iná...
To, že neznášam ľudí čo nepracujú znamená, že som fašista...
hadzat po sebe slovniky a knihy, vytetovat si na celo svoje IQ, spravit si tabule s napisom tolerancia a mlatit nimi do inych, pohorsovat sa, pohorsovat sa, odstrcte ich lebo su to psy, vyzente ich aby ste mali priestor na rozvoj svojej osobnosti, pripomente im aki su sprosti, chcu to pocut, ved ziju len raz takisto ako vy
Fú, nejak ste sa rozbehli (ale kašlem na to, ako si už aj ostatní všimli, vzhľadom na to, že vzniklo toto fórum), len dodávam, že je smiešne, keď sa niekto snaží robiť múdrym, keď ani nevie, prečo a ako to celé vzniklo, ale just do toho musí rýpnuť, aby sa cítil dôležitý a myslel si, že bude zhadzovať ostatných a tým dá najavo svoju neskutočnú „inteligenciu“ a že všetci ostatní sú blbí, pričom sám zo seba urobí šaša.
@fxx Super, že si si všimol tak skoro, ale môžem ťa uistiť, že už úroveň vo fóre znižovať nebudem a prenechávam ti priestor v naprávaní chýb mnou spôsobených.
Pri šťastí formátu A4, ale predpokladám, že až také ružové to nebude ...
Ono, myslím, že na tvojich neopodstatnených hlúpych a vulgárnych reakciách by sa dalo debatovať na úrovni viac ako na nejakých ironických príspevkoch ...
Či fórum podľa tvojho gusta by vyzeralo tak, že humor žiadny a užívatelia by sa v prvom rade z nudy častovali nejakými originálnymi prívlastkami?
Podľa môjho teda nie ... A preto ma strašne potešil ten tvoj dodatok pubertovi, ten je humorný až až ...
Tvojim cieľom je evidentne tvoj názor len vykrikovať, ale zásadne neodargumentovať, však? ...
To by ešte bolo, aby tu bola nejaká diskusia o niečom, na fóre a´la fxx sa má len nadávať!
@tunidlo ach,tvoja snaha vyznieť inteligentne ti nevyšla.
Neopodstatnenych? Su to len moje nazory,tak ako ty vyjadruješ nazor na mňa,som ho aj ja vyjadril na nich,kedže su mi vrcholne nesympaticky. Ale "humor" ich štýlu,ktorý sa snažia podať tak,aby boli oni jediny ti dobri,a všetci ostatni trapni blbci mi je prosti srsti,prepáč.
Ja tu nemám žiaden ciel,a je humorne to,že moj dodatok k pubertovi sa ti zda byt humorny
A je mi uprimne jedno,že čo sa tu deje na fore,a vždy poviem aj tak to čo si myslim,lebo niektori ste strašne smiešny,až to hraničí s trápnosťou,ako je to aj v tvojom pripade.
Niekto sa nesnaží pôsobiť inteligentne, niekto inteligentný jednoducho je.
Ak niekoho text čo i len vyzerá inteligentne, tak musí byť inteligentný, pretože inteligentne pôsobiaci text neinteligentný človek napísať nedokáže. Či nebodaj si myslíš, že hlupák niečo také dokáže napísať?
Ale o to tu vôbec nejde, nepodloženým spochybňovaním oponentovho "IQ, inteligencie a pod." prostoduchí jednotlivci len zakrývajú svoju vlastnú nemohúcnosť a závisť.
A máš pravdu. Sú to len Tvoje bezduché názory, ktoré nevieš ani len zdôvodniť.
@alpynus keby ma to tak uprimne zaujimalo,čo si taky ludia ako vy o mne myslite skušal si už niekedy vyjst medzi ludi? a spoznat ich nazory? nebudte všetci taky moralisticky,na netovom fore to vyzera dost trapne.
chyba ti ku tvojmu stastiu zdovodnovanie mojich nazorov? a áno,strašne zavidim,neuveritelne vam zavidim,ani len nevieš ako.
Možno Ti to bude znieť nepravdepodobne, ale ocitol som sa neraz v spoločnosti iných ľudí a ich niektoré názory som nielen spoznal, ale aj som o nich ďalej diskutoval, podporoval či vyvracal. Tie, ktoré boli relevantné a podložené, som prijal a zdieľam ich s nimi.
Väčšina ľudí ich názory dokázala podporiť argumentami. Drvivá väčšina. Len bigotní kresťania, voliči Smeru a očividne hlúpi ľudia nedokázali svoje názory zdôvodniť.
Keďže ani Ty ich nedokážeš zdôvodniť, právom patríš do niektorej z vyššie menovaných skupín.
Tým, že som chcel, aby si Tvoje názory zdôvodnil, nepriamo som tým naznačil, že chcem s Tebou diskutovať, dozvedieť sa niečo nové, príp. prijať niektoré Tvoje názory. Alebo dokázať ich nesprávnosť.
Vraj názory ... Nenazývaš to príliš vznešene? ... Ja by som to, vzhľadom na to, že nadávky asi nebudú presne definované slová a neexistujú metódy na overenie, či niekto spadá do množiny ľudí, ktorú vymedzuje nejaký vulgarizmus, citovou výpoveďou ... Ktorá je v diskusii dosť bezvýznamná ...
Ach, tak nemám rád tú myšlienku, že si ľudia môžu len tak vykrikovať, hocijakú blbosť, čo si zmyslia a sloboda prejavu ich ochráni ešte aj pred kritikou ...
Podľa mňa si zlodej a vrah a opováž sa mi oponovať, alebo vravieť, že hovorím hlúposti, je to predsa môj názor a ten si môžem vypisovať až kým mi prsty neodpadnú!! .... !!!!!!
Tak, nedivím sa, že ti to je proti srsti, keď si často súčasťou nejakých aj mierne humorných viet ...
Darmo, máš smolu, že sa z tvojich slov dá robiť sranda ... A niekedy docela dobrá ...
Ľudia totiž asi nemajú radi vlastnú smiešnosť ...
Ale u mňa to zrovna tak nebude, takže sa kľudne zasmej, ak sa ti ráči
@tunidlo prepáč,ale absolutne mi nezáleži na tomto fore a na vašich nazoroch,tak mi je uplne jedno čo o mne pišete,nemienim už dalej diskutovat,a maš zaujimavy zmysel pre humor,ak sa zasmeješ na takychto veciach. Nemam už potrebu riešit taketo internetove veci,ahoj.
@alpynus@81 myslim si to preto,lebo svojou "smiešnosťou" odradzaju uživatelov od navštevovania tohoto portalu,ako som to uz pisal aj v mojom poslednom blogu. A tym,že niekedy tu na Birdzi take nazory neboli,a zrejme svoje potreby ventiluju v tychto forach,čo je dost slabošsky prejav.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
102 komentov
1033 x prihlásený
On-line pred 6 hodinami
Takže...
@frutakunebracka kde si??
V tej diskusii je dôkaz, že ešte sem chodí
a dneska som ju niekde zaregistrovala.. a pochybujem, ze by len tak odisla
@13 uz aj teba omrzel birdz ked niekam ides?
Všetci ostatní, čo nie sú tupí, ako tie decká, už odišli alebo čoskoro odídu.
Otázka:
som aj ja primitívny??
Skôr by som povedal, že vy máte problém v svojích hlavách, že nedokážete prijať aj názor niekoho iného a to hovorí len o vašej nevyspelosti a detinskosti...
Tiež mám odpor voči psom... som primitívny?? keďže podľa vášho názoru sú malé šteňatá krásne tak áno som... podľa Vás...
@richardson No veď práve to hovorím.
chcete zaujať? a robiť sa že vám dotyčný/ná chýba?
P.S. "deti sa nemajú kde hrať"
Pridávam sa ku @krutafunebracka
ja tu neriešim žiadne zatĺkanie klincov do hláv psom ! ( to je najvyššia kokotnosť aj podla mňa.) Ja som s @krutafunebracka súhlasil LEN V TOM, že kritizovala tikaloka a hnisavicu, že musia do každého zabŕdať a útočiť na názory iných.
TO JE VŠETKO odo mňa.
ja osobne po vysloveni nazoru o rozmrdavani psich hlav kladivom povazujem za potrebne nezatvorit pred tym oci, ale vyjadrit sa, co si o tom myslim. tak to teda nazyvaj zabrdanie, kludne
Už nediskutujem.
ty len suhlasis s jej kritikou mna, ktory vyslovil svoj nazor na nu na zaklade jej nazoru na nieco ine. to, na co ona vyslovila nazor ona, ta absolutne nezaujima, ale moje vyjadrenie nazoru uz pre teba podstatne je.
a nie, prispevok @62 nebol ani zdaleka len o psoch, jeho prva cast hovori o niecom inom.
niekto žije v smiešnej kocke povinností a poslušnosti (ty) kde je 3/4 vecí zo života TABU lebo nepôjdeš do neba... A potom keď vidí niekoho kto je mimo tejto Vašej kocečky "slušného správania sa" (funebracka) tak hneď má veľkú hubu, lebo je iná...
To, že neznášam ľudí čo nepracujú znamená, že som fašista...
Skús vysvetliť, prečo si myslíš, že táto trojica znižuje úroveň.
A kto ju naopak zvyšuje?
Počet obnažených chlapcov?
@pubertslatinocelny asi nemam zmysel pre humor..:/
@alpynus skus vysvetlit...kto sa ta vlastne pytal? ale fajn,ty si tiež rovnaky
Nechce sa mi to teraz rozoberať,aj tak to nemá zmysel,ja som len povedal čo si myslím.
Birdz už aj tak nemá žiadnu úroveň,aj vďaka vám.
ak nema zmysel nieco rozoberat, ak nema zmysel podopriet svoj nazor argumentmi, tak dost pochybujem, ze ma zmysel ten nazor prezentovat
@pubertslatinocelny ty si myslíš že mojím životným cielom je presadzovat svoj nazor na birdzovskom fore? aj tak sa to vždy končí "hádkou"
Pri šťastí formátu A4, ale predpokladám, že až také ružové to nebude ...
Ono, myslím, že na tvojich neopodstatnených hlúpych a vulgárnych reakciách by sa dalo debatovať na úrovni viac ako na nejakých ironických príspevkoch ...
Či fórum podľa tvojho gusta by vyzeralo tak, že humor žiadny a užívatelia by sa v prvom rade z nudy častovali nejakými originálnymi prívlastkami?
Podľa môjho teda nie ... A preto ma strašne potešil ten tvoj dodatok pubertovi, ten je humorný až až ...
Tvojim cieľom je evidentne tvoj názor len vykrikovať, ale zásadne neodargumentovať, však? ...
To by ešte bolo, aby tu bola nejaká diskusia o niečom, na fóre a´la fxx sa má len nadávať!
Neopodstatnenych? Su to len moje nazory,tak ako ty vyjadruješ nazor na mňa,som ho aj ja vyjadril na nich,kedže su mi vrcholne nesympaticky. Ale "humor" ich štýlu,ktorý sa snažia podať tak,aby boli oni jediny ti dobri,a všetci ostatni trapni blbci mi je prosti srsti,prepáč.
Ja tu nemám žiaden ciel,a je humorne to,že moj dodatok k pubertovi sa ti zda byt humorny
A je mi uprimne jedno,že čo sa tu deje na fore,a vždy poviem aj tak to čo si myslim,lebo niektori ste strašne smiešny,až to hraničí s trápnosťou,ako je to aj v tvojom pripade.
Niekto sa nesnaží pôsobiť inteligentne, niekto inteligentný jednoducho je.
Ak niekoho text čo i len vyzerá inteligentne, tak musí byť inteligentný, pretože inteligentne pôsobiaci text neinteligentný človek napísať nedokáže. Či nebodaj si myslíš, že hlupák niečo také dokáže napísať?
Ale o to tu vôbec nejde, nepodloženým spochybňovaním oponentovho "IQ, inteligencie a pod." prostoduchí jednotlivci len zakrývajú svoju vlastnú nemohúcnosť a závisť.
A máš pravdu. Sú to len Tvoje bezduché názory, ktoré nevieš ani len zdôvodniť.
chyba ti ku tvojmu stastiu zdovodnovanie mojich nazorov? a áno,strašne zavidim,neuveritelne vam zavidim,ani len nevieš ako.
Možno Ti to bude znieť nepravdepodobne, ale ocitol som sa neraz v spoločnosti iných ľudí a ich niektoré názory som nielen spoznal, ale aj som o nich ďalej diskutoval, podporoval či vyvracal. Tie, ktoré boli relevantné a podložené, som prijal a zdieľam ich s nimi.
Väčšina ľudí ich názory dokázala podporiť argumentami. Drvivá väčšina. Len bigotní kresťania, voliči Smeru a očividne hlúpi ľudia nedokázali svoje názory zdôvodniť.
Keďže ani Ty ich nedokážeš zdôvodniť, právom patríš do niektorej z vyššie menovaných skupín.
Tým, že som chcel, aby si Tvoje názory zdôvodnil, nepriamo som tým naznačil, že chcem s Tebou diskutovať, dozvedieť sa niečo nové, príp. prijať niektoré Tvoje názory. Alebo dokázať ich nesprávnosť.
Vraj názory ... Nenazývaš to príliš vznešene? ... Ja by som to, vzhľadom na to, že nadávky asi nebudú presne definované slová a neexistujú metódy na overenie, či niekto spadá do množiny ľudí, ktorú vymedzuje nejaký vulgarizmus, citovou výpoveďou ... Ktorá je v diskusii dosť bezvýznamná ...
Ach, tak nemám rád tú myšlienku, že si ľudia môžu len tak vykrikovať, hocijakú blbosť, čo si zmyslia a sloboda prejavu ich ochráni ešte aj pred kritikou ...
Podľa mňa si zlodej a vrah a opováž sa mi oponovať, alebo vravieť, že hovorím hlúposti, je to predsa môj názor a ten si môžem vypisovať až kým mi prsty neodpadnú!! .... !!!!!!
Tak, nedivím sa, že ti to je proti srsti, keď si často súčasťou nejakých aj mierne humorných viet ...
Darmo, máš smolu, že sa z tvojich slov dá robiť sranda ... A niekedy docela dobrá ...
Ľudia totiž asi nemajú radi vlastnú smiešnosť ...
Ale u mňa to zrovna tak nebude, takže sa kľudne zasmej, ak sa ti ráči
Napríklad to, o čo som Ťa požiadal už v @81
A nemyslim si,že niekto uroven Birdzu zvyšuje.
Hej, na ničom ti nezáleží, iba to, aby ostatní vedeli, že ti na ničom nezáleží je dôležité, preto im to musíš aj zo tri krát rázne prízvukovať
A je strašne logické navštevovať fórum a začínať debaty, ktoré sú mi už z princípu u prdele ...
Tvoj čas asi nemá príliš veľkú hodnotu, však?
Ja viem, že hrať sa na salámistu je moderné ...
A aj na tomto som sa zasmial
Maj sa
Nepochybne - takých ako Ty skôr odrádzajú, ich humor Ty osobne nepovažuješ za humor. Každý má iné hodnoty a iný názor na to, čo je podľa neho smiešne.
Avšak inú skupinu ľudí (napr. mňa či tunidla) ich humor a vedomosti skôr priťahujú.
Čiže nie je nutné generalizovať.
Ale isté je však to, že ak sa Ti nepáči - môžeš sa vybúriť na iných portáloch, svojim obsahom a smerovaním pripomínajúce skôr sexzoznamku.
A ešte jedna otázka - aký druh prejavov by "úroveň" tohto serveru zvýšil?
Ak máš recept - sem s ním.
Ja sa nevyburujem,skor to vyzera tak že sa tu vyburuju oni.
A mne je jedno čo sem pritahuje vas,niak som sa k vam nevyyjadril,ani sa o vas nezaujimam,tak ste mi ukradnuty.(tunidlo zas som to napisal)
Slovo uroven si spravne napisal do uvodzoviek,vieš prečo.
a k @100 sa už ani nevyjadrim,tam si len dokazal svoj psychicky postih.
Majte sa.