Nikdy som neverila na duchov a podobné kraviny, až kým sa jedna strašidelná príhoda s divnými vecami nestala aj mne. Takže podla mna je možné že existuje, ale nevyvolávaj ju, aj tak ju každú minútu vyvoláva strašne vela ludí, nechaj ju na pokoji.
ak budeš sama doma o pol noci..treba zhasnúť svetlá, pozrieť sa do zrkadla a tri krát zopakovať jej meno...stačí aj v duchu, nemusíš nahlas..a objaví sa
keď som bola malá,verila som na ňu aj na všetkých duchov a dokázala by som prisahať že som ju fakt raz videla (ale to bolo skôr preto že som si vsugerovala že som ju verila zrejme) odvtedy som sa presviedčala že veď to neni možné a už sa nezjavila zázrak
proste periem si do hlavy rôzne psychadeliká,po nociachpočúvam indianske báje a behávam o lesoch a už aj predtým som bol dosť na hlavu ale ako tak čítam čo tu niektorý ludia píšu hlavne zakladatelka co neverim ze ma 19 lebo jej uplne jebe..dakujem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
predpokladám, že áno
@denix hej dívala som sa, ale poslednú dobu sa mi snívajú samé horory!
@lenkaska1 možno ste to robili zle chcela by som to vyskúšať, síce by som sa bála, ale mám rada strach
@zeriavka hej, viem ako an to
@zuzki neviem síce, čo si videla, ale verím na niečo, proste že niečo také existuje