ja som si to tiež dala zistiť lebo som si to chcela dať do občianskeho, normálne doktorka mi vzala krv ale cenu ti nepoviem, možno 20 evry, to už si nepamätám ale to mám súkromnú tak neviem či ak ty chodíš k štátnej či sa tam tiež za to platí..
v zdravotnej karte to píše, len tomu treba rozumieť, je to pod akýmisi symbolmi- minule som ich dešifrovala že som isto A- ..ale doktorka určite bude vedieť
blava ne? ale tak neni bageta jak bageta... kúsok väčšie než rožok a i to som už bola asi pol roka dozadu, tak neviem, ako súčasná kríza a pokročilá ficovláda ovplyvnila investície ružinovskej nemocnice do jedla pre svojich krvodarcov
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
Ked budes na preventivke tak sa spytaj svojho lekara. Mas to vo svojej karte co je u lekara napisane.
ja dostávam bagetu, kávu, čaj aj nejaké sušienky a gastráč
blava ne? ale tak neni bageta jak bageta... kúsok väčšie než rožok a i to som už bola asi pol roka dozadu, tak neviem, ako súčasná kríza a pokročilá ficovláda ovplyvnila investície ružinovskej nemocnice do jedla pre svojich krvodarcov