V sobotu idem sestre na svadbu a mám strašne vyrážky po tvári....vedeli by ste mi odporučiť nejaký poriadny krycí makeup, ktorý všetko zakryje?
Som bezradnáá (
najviac kryci mejkap aky mozes zohnat je make up cover od dermacol. maju ho v dmke v dermacol policke, je tam dost zasity, v takych dlhych tenkych krabickach. stoji asi len 5€ a je brutaaalne kryci, ja (aj vacsina ludi co viem) ho pouzivam len ako korektor v lepsich casoch, lebo je fakt velmi hutny a vela kryje. akurat je problem ze v dmke zvyknu mat len dost tmave odtiene.
ale urcite ho vyskusaj
ja osobne by som sa na tvojom mieste najprv zamerala na to, aby tie vyrážky zmizli, pekne čistila a dezinfikovala tvár, natierala sa hojivými krémikmi a v lepšom prípade nebudeš taký silný makeup ani potrebovať...
ďalej pre prirodzenejší vzhľad by som radšej použila ľahší makeup a vyrážky prekryla pomocou nejakého tenkého štetca len korektorom s dobrým krytím. je to trošku prplačka, ale fakt to vyzerá lepšie.
hutnejšie makeupy aj korektory má určite dermacol, vraj dobré krytie má korektor stay matte od rimmelu (ťažko povedať, je pomerne ľahučký, takže nemá zas také krytie ako niektoré hutnejšie korektory, ale ja som spoko).
Ľudia, ja som mala dosť dlho vyrážky. Vyčistila som pleť vždy poriadne, stravovala sa zdravo a nikdy nezmizli. Mne pomohli až tabletky Roaccutane od kožnej. A odporučila by som ti Dermacol make-up cover nie je drahý a kryje úžasne len to s ním netreba prehnať
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
Potom odtiahnes panvicu a ak s vysledkom nebudes spokojna tak si tu panvicu prilepis naspat k tvari.
Panvica prikryje 100% nedokonalosti zenskej tvare.
Preto zenam odporucaju nevzdialovat sa od kuchyne.
ale urcite ho vyskusaj
ja osobne by som sa na tvojom mieste najprv zamerala na to, aby tie vyrážky zmizli, pekne čistila a dezinfikovala tvár, natierala sa hojivými krémikmi a v lepšom prípade nebudeš taký silný makeup ani potrebovať...
ďalej pre prirodzenejší vzhľad by som radšej použila ľahší makeup a vyrážky prekryla pomocou nejakého tenkého štetca len korektorom s dobrým krytím. je to trošku prplačka, ale fakt to vyzerá lepšie.
hutnejšie makeupy aj korektory má určite dermacol, vraj dobré krytie má korektor stay matte od rimmelu (ťažko povedať, je pomerne ľahučký, takže nemá zas také krytie ako niektoré hutnejšie korektory, ale ja som spoko).