Ahojte birdzáci...zvyknem sem chodiť čítať fóra a všimla som si, že je tu pár ľudí, čo sa vyzná do kryptomien. Chcela by som sa teda spýtať na nejaký (kľudne aj zjednodušený) ,,návod" ako začať. Ktorá virtuálna peňaženka je lepšia. Kde najvýhodnejšie nakupovať kryptomeny...alebo proste nejaké vaše skúsenosti a rady pre začiatočníka. Nechcem nechať peniaze len tak ležať v banke, chcem aby trošku aj pracovali a zhodnocovali sa. Díky
tak v prvom rade, ked investuješ, tak investuj peniaze, ktoré môžeš stratiť.... v žiadnom prípade neuvažuj o kryptomene ako o sporiacom účte s vyšším úrokom
najjednoduchšie je založiť si účet na coinbase a tam nakupovať. Ak chceš investovať aj do nejakých iných coinov ako BTC/LTC/ETH/BCH, tak si vytvor účet napr. na Poloniexe, pošli si tam napr. ETH a môžeš za ne priamo nakupovať. Prípadne sú tu aj iné burzy ako HitBtc, Kraken, Binance, Bittrex a podobne.
zaregistruj sa na www.coinbase.com . ak pouzijes moj referall - » www.coinbase.com/join/59e76e6363... tak po investovani prvych 100$ ( nemusi to byt naraz ) dostaneme obaja 10$ v BTC zadarmo.
Najlepšie je mať účet na bitstampe tam sú oveľa menšie poplatky ako na coinbase lenže tam treba čakať strašne dlho za verifikáciou ja čakám už siedmy týždeň a tak som to dočasne vyriešil touto stránkou » www.bitpanther.com/sk/...
na tejto stránke si vieš nabiť peniaze kúpiť ripple alebo verge a poslať to na binance s minimalnimi poplatkami. Binance je najlepšia burza na kupovanie altcoinov potom máš ešte menšie altcoiny ktoré na binance nie sú tie kúpiš napr. na cryptopii a na coinmarketcap.com sleduješ čo všetko je na trhu.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
» www.bitpanther.com/sk/...
na tejto stránke si vieš nabiť peniaze kúpiť ripple alebo verge a poslať to na binance s minimalnimi poplatkami. Binance je najlepšia burza na kupovanie altcoinov potom máš ešte menšie altcoiny ktoré na binance nie sú tie kúpiš napr. na cryptopii a na coinmarketcap.com sleduješ čo všetko je na trhu.