@exonr To video mi seká na tomto pc, čo je v ňom okrem toho že Slovensko vyhralo nad Maďarskom 4:3?
Áno, všetci Maďari sú rovnakí Navyše mne je jedno, nech sa aj obnoví Uhorsko alebo Rakúsko-Uhorsko, pokiaľ by to negatívne nezasahovalo do môjho života (napr. by nám zakazovali krákať po slovensky) tak by mi to bolo jedno, štát ako štát Vieš, on ani nikto zo slovenských vlastencov alebo tak v 19. storočí chcel samostatné Slovensko, oni chceli federalizované Rakúsko-Uhorsko a až potom veci ako Československo alebo západoslovanský štát alebo jeden slovanský štát..
Inak máš "výbornú" gramatiku keď tak obhajuješ národné záujmy
čo vy máte s tou Kotletkou? aj ja som nejaká tá vlastenkyňa a na svoju krajinu si nenechám kydať, ale vymleté neonacistické gebule by som niekde poslala...no a čo že ich majú aj iné krajiny? hoci i susedné...jasné...treba predsa plodiť ďalšiu nenávisť...veď jej nebolo dosť...
to akym zazracnym sposobom si si spomenul zrovna na nich ? ved vobec nedavaju zmysel...ti ludia nemaju niektori skoro nic spolocne toto by ma teda nenapadlo
Že Róbert Fico. Toho by som dala nominovať za najväčšieho retarda v dejinách ľudstva na celej zemeguli. Urobila by som mu tú odmenu a aj by sm mu ju odniesla.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
Zu dem Thema: Kotleba zo zásady nie, ale keby tam boli fúziky Mariána Kotlebu tak určite hej
» www.birdz.sk/grupa/813/...
» www.facebook.com/pages/Fuziky-Ma...
Áno, všetci Maďari sú rovnakí Navyše mne je jedno, nech sa aj obnoví Uhorsko alebo Rakúsko-Uhorsko, pokiaľ by to negatívne nezasahovalo do môjho života (napr. by nám zakazovali krákať po slovensky) tak by mi to bolo jedno, štát ako štát Vieš, on ani nikto zo slovenských vlastencov alebo tak v 19. storočí chcel samostatné Slovensko, oni chceli federalizované Rakúsko-Uhorsko a až potom veci ako Československo alebo západoslovanský štát alebo jeden slovanský štát..
Inak máš "výbornú" gramatiku keď tak obhajuješ národné záujmy
WFT?
to bola Matka Tereza