Za mňa určite Matovič. Nevravím, že bol dobrý premiér, ale z týchto troch určite najlepší. Nechcem vidieť ten kolaps slovenských nemocníc, keby bol počas covidu pri vláde Fico. Nehovoriac o korupcii, ovládanej polícii, svetovému smerovaniu, ...
@james98@3 Robil najlepšie, ako vedel a dokázal. Prijímal nepopulárne opatrenia len aby zachránil životy ľudí. Napriek opozícii a čiastočne aj Sulíkovi, ktorí proti opatreniam zbrojili. Fico zvážal dôchodcov v autobusoch na protesty a kričal "rúšky dole".
Veľkou chybou boli ale masové testovania, mohlo sa tam nakaziť veľa ľudí. Určite to ale nerobil s týmto cieľom (čo by z toho mal?), proste to bola chyba. Nezmyslom bola tiež očkovacia lotéria.
@azizi@4 Podla mna nerobil najlepšie ako vedel. Len vsatl, niečomu mu random napadlo, postavil sa pred kamery a vyhlásil to. Problém je v tom, že on neni Einstein alebo iný génius, ktorý si to môže dovoliť.
@james98@3 zlému manažmentu pandemie? Ako Matovic je imbecil ale to ako to tu dopadlo treba pripísať najmä nám samotným - občanom. Volíme si kokotov čo seru na zdravotníctvo, sme si toho vedomí a napriek tomu aj tak serieme na vlastne zdravie a životosprávu, veríme picovinam, nemáme štipku sebazaprenia a disciplíny a ani sebareflexie. Väčšine národa bolo jasne že na jeho čele stojí psychicky chorý človek a aj tak sme si išli svoje, bláznili o slobode a nulitnosti opatrení, nulová zodpovednosť - a nakoniec to aj tak zhodime na postihnutého Matovica
@james98@3 Kde ja ta studia? A co mal prosim ta spravit inak aby tych 21tisic nepomrelo Ved boli rozne zakazy, bubliny, izolacky, nechapem co s tym viac uz mohol spravit Matovic, ked ludia na to srali a za to, ze sa nakazili si uz mohli len sami. Matovic nemohol chodit od dveri k dveram a vsetkych kontrolovat a testovat.
@james98@7 no to by som bol zvedavý kto to písal, či to zohľadnilo aj miestne špecifiká. Pretože u nás je ľahšie menezovat počasie ako niektorých spoluobčanov
@james98@3 a že tu vládol pred Matovičovou vládou 12 rokov tvoj Smer (Hlas=Smer) a zdravotníctvo bolo sračkách, to je v pohode? So zlým zdravotníctvom ťažko vykúzliš výsledky ako boli vo vyspelejších krajinách, čo sa spomínajú v štúdií. Skôr by som to nazval, že kvôli zanedbanému zdravotníctvu a nedodržiavaniu opatrení niektorými jedincami zomrelo 21tis ľudí.
@onetouch@23 To ja neviem. Odvolávan sa len na štúdiu dvoch vedcov, ktorí napísali, že ak by sa inak manažovala pandémia, nemuselo zomrieť 21-tisíc ľudí. Pri faktických výhradách sa kludne obrát na nich.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
Veľkou chybou boli ale masové testovania, mohlo sa tam nakaziť veľa ľudí. Určite to ale nerobil s týmto cieľom (čo by z toho mal?), proste to bola chyba. Nezmyslom bola tiež očkovacia lotéria.
Krása