Čo keby sme sa viacerí stretli a oslávili spolu Nový Rok? Ja nechcme byť opäť sama a verím, že je niekto, kto tiež už chce zažiť nejaku silvestrovskú oslavu. To len taký nápad, ak chcete, vyjadrite sa a možno z toho nakoniec aj niečo bude. Pevne verím.
ale tak nebudem sem verejne posielat fotky co ste ak sa fakt najdeme taki co budeme o tom seriozne uvazovat, tak sa mozme navzajom pridat na facebooku a dohodnut sa ale aj tak, vzhlad je akoze podmienka?
Ja budem na Silvestra tiež sam.. ale mňa znervózňuje veľký hluk a po chobot ľudí pokope čiže mi bude asi fajn. Budem čitať komiks Walking Dead, hrať hry, pozerať anime a potom haju-buvi.
a ja budem v skole aj ked len doobeda...a potom sa budem trepat vlakom 200km , aby mama nebola sama...a tak sa ucit...o polnoci si pozriem ako ini vyhadzuju peniaze do vzduchu (pyrotechnika nieco stoji) a potom pojdem spat... :-S
podľa mňa zle zakategorizované fórum - ja by som dala Čo ma potešilo: Kto bude na Silvestra sám? lebo ja rada silvestrujem v posteli (sama)
síce tutok by som sa aj dala ukecať na nejakú akciu s birdzákmi .. možno o rok, keď budem plnoletá
Ja budem na Silvestra sám, ale nezmením to. Pretože som taký.
Ja keby som velmi chcel tak sa s nejakými kamosmi aj dohodnem ale........ je mi to trápne byť sám doma na silvestra a aj mi je smutno ale ja sa necítim dobre v spoločnosti kebyže mám byť celu noc s nejakou bandou vyjebanou.... asi ostanem sám................ Chcel by som byť s niekým ale neviem nájsť nikoho kdo by mi stačil resp. vyhovoval......
No ja som chlastačky z fleku zavrhol, nejak nemám chuť, som pozvaný na jednu chatu, kde sa síce piť nebude a mohlo by tam byť fajn, ale osláviť nový rok pri plnom vedomí tiež neplánujú a keďže ja môžem len alkohol, cítil by som sa tam blbo. Možno bude fajn po dlhej dobe osláviť nový rok s našimi. Teda, neverím tomu, ale musím v to dúfať.
každoročná dilema, komu sa vtierknem na Silvestra? Frajera už nemám, tak jeho kamarátom sa nevtrem, tak žeby znova doma v posteli sama ako pred 2 rokmi? Tento rok dokonca ani mama nebude doma, lebo ide robiť preč, takže asi budem robiť dozor 15 ročnej sestre a bratovi 21 ročnému
@alysia prečo nezorganizuješ nejakú párty? ja už som sa zmierila s tým,že tento rok bude silvester rovnaký ako skoro každý všedný piatkový deň ,lebo ako partia sa nevieme na ničom zhodnúť a každý sa rozleze kade-tade takže to bude pravdepodobne len vysedavanie a popijanie v podniku Aspoň tam je ale celkom slušivá akcia. Budúci rok to už ale nedovolím
@kittyboo Az tak zazracne vlastne nie, som chory od 23.12. a dnes som prvy krat vysiel z bytu na chvilu sadnut trochu pokecat, dufam, ze zajtra uz budem relativne ok Dlhsie byt chory nemienim.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
59 komentov
ale radšej by som bola sama ako s cudyzími ľuďmi
Ale včera či kedy tu bolo veľa osamotených Košičanov
ja pravdepodobne
síce tutok by som sa aj dala ukecať na nejakú akciu s birdzákmi .. možno o rok, keď budem plnoletá
Ja keby som velmi chcel tak sa s nejakými kamosmi aj dohodnem ale........ je mi to trápne byť sám doma na silvestra a aj mi je smutno ale ja sa necítim dobre v spoločnosti kebyže mám byť celu noc s nejakou bandou vyjebanou.... asi ostanem sám................ Chcel by som byť s niekým ale neviem nájsť nikoho kdo by mi stačil resp. vyhovoval......
A čo tak predsilvestrovsku oslavu spraviť ?