Čierne, asi šaty. Ešte sa nestalo aby sa mi to na nejakej kamarátke/dievčati nepáčilo. Čierne leginy a vysoké čižmy môžu byť tiež super... Aj keď to už môže pôsobiť občas kus vyzývavo. Čo už je menej super.
Prakticky ide hlavne o dobrú postavu a nejaku charizmu. Oblečenie by malo byť minimalistické a nechať tú postavu skôr vyniknúť.
Z postavy sa mi páči keď vyniknú tenké dlhšie ruky. Jemný krk. Nie uplne úzke ale jemné ramená. Nie uplne malé prsia. Krivky úzkeho pásu a neplochého zadku. Nie krátkych nôh. Nie uplne úzkych stehien. Skôr užších lítok. To by oblečenie malo nechať vyniknúť.
Pre mna je vždy uplne najdôležitejšia aj tak tvár a charizma. Motorika, niečo v pohlade, v hlase, mentálnom nastavení...
Som sa rozpísal. Považujem sa za velkého milovníka a obdivovatela ako Bukowski
Džúsoč, ty povadlé vajco spopod stola, ty oschlý smotanový žaluď, ty predkožková útrapa, ty definícia sexuálnej deviácie...
Chcem ťa požiadať o láskavosť a Vianočný zázrak... z hĺbky srdiečka a temného kútku prdele, pre Kristove rany mohol by si sa prosím ťa na sviatky pripútať k radiatoru a zakázať si do januára internet?
No všeobecne mám rád, keď je oblečená.
Niečo voľné a pohodlné, ale ženské?
Šaty, jedno aké, ale také, ktoré jej sadnú.
Vlastne hocičo, ale nech jej to sedí k nej.
Čo si všímam na ženách, je hlavne ich osobnosť, intelekt a iskru v očiach a až potom, či jej oblečenie ladí k jej "JA" .
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
Prakticky ide hlavne o dobrú postavu a nejaku charizmu. Oblečenie by malo byť minimalistické a nechať tú postavu skôr vyniknúť.
Z postavy sa mi páči keď vyniknú tenké dlhšie ruky. Jemný krk. Nie uplne úzke ale jemné ramená. Nie uplne malé prsia. Krivky úzkeho pásu a neplochého zadku. Nie krátkych nôh. Nie uplne úzkych stehien. Skôr užších lítok. To by oblečenie malo nechať vyniknúť.
Pre mna je vždy uplne najdôležitejšia aj tak tvár a charizma. Motorika, niečo v pohlade, v hlase, mentálnom nastavení...
Som sa rozpísal. Považujem sa za velkého milovníka a obdivovatela ako Bukowski
Chcem ťa požiadať o láskavosť a Vianočný zázrak... z hĺbky srdiečka a temného kútku prdele, pre Kristove rany mohol by si sa prosím ťa na sviatky pripútať k radiatoru a zakázať si do januára internet?
Niečo voľné a pohodlné, ale ženské?
Šaty, jedno aké, ale také, ktoré jej sadnú.
Vlastne hocičo, ale nech jej to sedí k nej.
Čo si všímam na ženách, je hlavne ich osobnosť, intelekt a iskru v očiach a až potom, či jej oblečenie ladí k jej "JA" .