Je primnoho pravicových kandidátov, aby prichádzal do úvahy niekto iný ako Fico. Niektorí sa profilujú proti sebe vzájomne. Iné východisko vidím ako vrcholne nepravdepodobné.
Ktokoľvek, kto má na prezidentskú kampaň dosť efektívnu, aby sa stal prezidentom má dosť silných sponzorov, aby ju zabezpečili. Taký prezident je science fiction a predstava, že by bol možný vyplýva z falošnej nádeje, že demokracia by mohla niekedy ešte byť legitímnym zriadením.
@james144 je to sice pekna predstava, ale hocikto by tam bol, vela by toho neurobil, tiez ma svoje povinnosti a popritom robit nejaky tlak na verejnu mienku ? No...to mozu aj novinari a co sa tym meni, nic.
@method Nehovorím že dokáže zázraky ale bol by som 100x spokojnejší ak by to robil. V minulosti(Za prvej ČSR napr.) bola funkcia prezidenta spojená s autoritou a ak by sa k tejto pozícii dostal niekto kto vie kedy a ako sa ozvať(nielen tárať) tak by takým prezidentom mohol byť. Viem že tento môj názor vyznieva naivne ale verím že to tak môže byť.
sak jasne ze fico a volit nejdem jedine keby tam bol Brano Mojsej alebo niekto podobny no neni tam bohuzial ale inak by som asi volil tu zenu no boli by sme asi jedny z mala co maju zenu prezidentku ked nie jediny
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
Ktokoľvek, kto má na prezidentskú kampaň dosť efektívnu, aby sa stal prezidentom má dosť silných sponzorov, aby ju zabezpečili. Taký prezident je science fiction a predstava, že by bol možný vyplýva z falošnej nádeje, že demokracia by mohla niekedy ešte byť legitímnym zriadením.
Napríklad čo sa týka kauzy nevymenovania generálneho prokurátora, dá sa tomu voľbou prezidenta do budúcnosti celkom pomôcť.
@james144 ja chapem, ale...som realista
No okrem toho ešte minimálne Mečiarove amnestie ukazujú, že až taký bezzubý ten prezident nie je.
Samozrejme, že neprítomnosť takýchto vecí v budúcnosti Slovensko nespasí. Ich prípadná prítomnosť ale spraví presný opak spásy.
Ani keď sa teraz pôjdem najesť, tak ma to nespasí, ale celkom sa mi to oplatí.
who knows it today??? aj tak dnes vie každý povedať iba koho by rád a kto má pravdepodobne šancu... a aj tak sa táto otázka stále všade objavuje ...