s kamaratmi pracujeme na jednom projekte uz nejaku chvilu a zhanam ludi co by pomohli...nejdem vysvetlovat ocom je ten projekt to napisem tym ktori budu mat zaujem...strucne iba napisem ze budem potrebovat pomoct s animaciou...nepotrebujem ludi co nechcu
ja viem ze som sem nenapisal o tom projekte viac ale este je to len taky viac menej trapny studentsky projekt ktory ani neviem ci sa vobec bude ludom pacit...preto sa bojim ze ked sem napisem to ocom ten projekt bude ze sem bude niekto pisat ze to su picoviny a naco atd. pretoze stym sa tu stretavam dost casto...ale ak uz tak to bude animovany serial s ciernym humorom a srandickami....teda nebude to rozpravka...animacia nebude na profesionalnej urovni ale na zaciatok sa fakt snazim urobit co je vmojich silach...ti co mate zaujem napiste mi svoj skype...
@tommyhot teraz neponukam nic iba ochotu....ak sa ten projekt chyti a budu pengy(ocom zatial nerozmyslam) tak samozrejme sa rad podelim s ludmi co pomahali....oto je tazsie zohnat ludi lebo bez ponuky vela ludi neziskam...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
btw. amimácia by ma možno bavila, ale nechce sa mi zháňať soft a učiť sa to.