Kto by mi poradil s dievčat,dám tu,ktorá značka farby je dobrá ked chcem isť s tmavej farby na svetlú?
Chcela by som poradiť kto má skúsenosti s odfarbovaním so stredne hnedých až tmavých blond na peknú plavú blond(popolavú) farbu vlasov....aktuálnu fotku mám v profile
@1 tak... ale rátaj s tým že ich budeš mať nenormálne zničené... tak si an to potom capni nejakú kúru.... a ešte.... rátaj s tým že to možno budeš mať žlté najprv ja som môj prameň na cca 5-6 krát odfarbovala 12tkou a ešte teraz trocha musím ale zriedim to... tiež ho chcem popolavy
mne to urobili peroxidom a blond práškom na melír...len dva týždne som mala suché vlasy a vyzerali jak slama, po pár mesiacoch som si dala zas prefarbiť vlasy a mala som blond...
ak chces pekne vlasy ako na tom obrazku, tak by si asi mala radsej investovat do kadernika. nemusi to byt nejaky drahy salon, ale urcite to nerob doma. doma zosvetlovane vlasy nikdy nevyzeraju pekne prirodzene, ale ako zltorysava helma. a ked to zacne odrastat je to hroza. ja s tym sice nemam skusenosti, ale vsetky pekne odfarbene vlasy co som kedy videla pochadzali od kadernika. a tiez v domacich podmienkach mozes lahko dosiahnut spalenie vlasov.
no ja som mala minulý rok na jar este tmavo hnede vlasy konce ale isla som na kadernícky kurz a tam mi to preprali - melirovaci prások ,peroxid 6% a šampon a tomu sa horí práčka no ale tiež to dost vysusuje vlasy...no a ten cierny pigment mi pekne potom zišiel dole preprala mi ich v kader. umývadle...je to šetrnejšie ako stahovat to silnou farbou...teraz som to pomaly prefarbovala ale momentalne už ich mam dost zničene,musela som sa aj ostrihat a tak sa bojim už farbit tak pýtam že čo by mi tak pomohlo...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov