@jancek no, ono je to velmi zaujimave. jest mozem, len maso nie. ale aj tak to dost dobre nechapem, kedze aj mati je ateista, cely rok ruky nezopne, ale post na vianoce drzi.
ako.. myslim ze by som kludne mohol salamu a vselico. lenze tak, naco. sice si sam pre seba povzdychnem, ze by som si dal.. lenze a tej salame mi nezalezi az tak ako na mati, a preco ju sklamat a nerespektovat takou somarinou..raz za rok.
Som si uvedomil az, ked mama povedala ocovi, aby nejedol maso, ved je post ... Ale ja som nejedol maao nastastie, aj keby som kludne mohol kedze nie som krestan ani vegetarian ... A tiez je to aj pre moje zdravie, post je skodlivina
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
predchadzam dovodom na vianocnu hadku.
ale nejem meso hahahah
ako.. myslim ze by som kludne mohol salamu a vselico. lenze tak, naco. sice si sam pre seba povzdychnem, ze by som si dal.. lenze a tej salame mi nezalezi az tak ako na mati, a preco ju sklamat a nerespektovat takou somarinou..raz za rok.