teda na svk serveroch ja hrajem na 12 a rekreacne 13 uz to hrajem v podstate take 2 roky s mensimy prestavkami ale tak z ostatnych browser hier ma toto drzi najdlhsie a vy ?
keď som mal obdobie browsergames, tak ma najdlhšie držala webgame.cz, a hneď po nej nejaká na ktorej meno si už nespomeniem, nejaká fantasy, a obe ma "bavili" asi tak rok, potom sa mi tým prestalo chcieť zaoberať. potom som skúsil už len travian, z ktorého som mal pocity "wtf? čo na tom niekoho baví?", následne ikariam, z ktorého som mal pocity "kuáááásnucká grafika, pekný nápad, škoda že to skoro nikto z ľudí čo to hrajú nevie hrať a nechcú akceptovať osobitosti toho princípu", takže som sa na oboje veľmi rýchlo vykašľal.
kedysi som to hraval...cca 250 dedin na cz4...potom som zacali prazdniny,tak som daroval ucet a siel si uzivat leto uz ma nikdy nikto na nieco take nenahovori
hraval som divoke kmene asi 2-3 roky dozadu.. na SK1 som bol v najsilnejsom kmeni ~KF~ (knights of felix) kde som sa casom prepracoval az do vedenia aj som si ako chuj kupoval premium body a presedel som za tym aj 8 hodin denne.. potom som dal ucet synovi mojho spoluhraca..
Odporúčam ti skvelú internetovú hru, ktorá ma veľmi chytila. Vedieš tu svoj vlastný tím a hráš s ním proti reálnym hráčom z celého sveta. Pridaj sa tiež, neoľutuješ!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
Odporúčam ti skvelú internetovú hru, ktorá ma veľmi chytila. Vedieš tu svoj vlastný tím a hráš s ním proti reálnym hráčom z celého sveta. Pridaj sa tiež, neoľutuješ!
» www.powerplaymanager.com/r653893/...