@vsakpredsajaa
A presne s takýmto postojom slovensko zanikne. Za lepší život treba bojovať a nie utekať z vlastnej krajiny do zahraničia jak imigrant...
@tomiq254 kto uteká do cudzej krajiny?
Ja určite nie, mne sa tu páči
Ja rád bojujem za lepší život, ale čo to má spoločné so zabíjaním času medzi bandou kktov ktorí tiež len zabíjajú čas namiesto toho aby niečo pre ten lepší život spravili? Na ďalší deň nastúpia do roboty presne tak ako predtým.
Ja zatial rozmýšlam nad investíciami a ako zarobiť a neplačem že sa mám zle kvôli Ficovi.
@vsakpredsajaa to mi už je len argument. A čo si za tie 4 hodinky protestu vymyslel plán k zbohatnutiu? Tak to si mohol hoc ktorý deň. Možno by si toľko nemusel rozmýšlať keby Fico neznevýhodňoval podnikatelov a neuvalil na všetko obrovské dane. Iba napríklad. Strašne obmedzené zmýšlanie... rád bojuješ pre lepší život , ale si spokojný s tým čo robia tí čo môžu všetko zmeniť. Tí čo riadia krajinu. Si s tým OK. Prečo vláda zabíja čas kradnutím namiesto toho aby pre ten lepší život na SVK niečo spravili ? TO sa tiež pýtam ...
@wistingher za tie 4 hodiny zarábam, predstav si. A nie v práci. Obrovské dane? Pozri sa aké dane majú v Austrálii.
Jasné to je také slovenské hádzať všetkú vinu na vládu, na tých 150 ľudí tam, oni môžu za to že 5 miliónov Slovákov žije v chudobe.
Jasné lepšia vláda a bol by som bohatý aj bez rozmýšlania.
Zase typicky slovenské - chcem všetko za nič.
Dnes nežijeme v socializme aby ťa 10 týpkov obmedzovalo, nevyhováraj sa na Fica ani na Kisku. To že si chudobný je len tvoja chyba. Ten pochod slúži len na zabíjanie času, je viac ako pravdepodobné že sa nič nezmení - len frustrovaní ľudia potrebujú dať najavo že sú neschopní kkti a majú sa zle.
Namiesto toho by si aj ty mohol radšej začať premýšlať a vytvárať svoje spôsoby ako zarobiť, začať podnikať, a nie plakať na námestí s bandou úbožiakov a čakať že sa do vlády dostane niekto nový kto bude srať peniaze priamo do tvojej peňaženky.
@tomiq254 tak to som rád, dokonca mám 2 hvviezdičky
Lebo niekedy mám pocit že na Slovensku som fakt jediný kto neplače na námestí že mu vláda nesere peniaze priamo do peňaženky ale snaží sa s tým niečo robiť.
@wistingher chceš aby bolo na Slovensku lepšie? Chceš v Bratislave mrakodrapy?
Tak založ firmu a postav ich. Nečakaj na vládu, ale chápem, máloktorý Slovák to pochopí
@vsakpredsajaa Blbosť. Ty neovplyvníš to že cigánska rodina v osade čo má 10 detí dostane viac penazí ako pracujúci človek , dostane vyšší dôchodok ako človek čo 40 rokov pracoval a odvádzal daň. Mohol by som ti písať eseje čo všetko vláda má v rukách a ovplyvňuje, ako nakladá S NAŠIMI peniazmi... Pochod slúži na to aby sa dala najavo NEspokojnosť s vládou. Nie je to strata času. Do riti aj v hymne máme "posiaľ tvrdo spalo". Nedivím sa prečo spalo. V Poľsku ešte iba chcú navrhnúť prijatie zákona a už desaťtisíce ľudí sú v uliciach a protestujú 5 dní. MASY. Tu ti pindajú jeden druhému po krčmách pri zapnutej telke a každému nadávajú a závidia a nič nerobia pre to aby sa niečo zmenilo. Myslíš si že ťa vláda nijak neovplyvňuje? Či iba máš vidinu ako že sa staneš multimilionárom? ... V Austrálii aj majú iné platy, inú životnú úroveň a verejné peniaze sa nevyužívajú iba na to aby si tamten kúpil 10 pozemkov tamten dal spraviť logo za pol milióna eur , 3-násobne predražiť výstavbu dialnice, a previesť si eurofondy na účet. Firmy to tiež nemajú ľahké, keď neodrbávaš ľudí na mzdách tak sa neurdržíš. Štát ťa nijak nepodporí. A zvlášť, prečo štátne a mestské zakázky dostávajú vždy tie isté firmy, ktoré schválne idú pod cenu pri verejnej súťaži ? Áno chcel by som aby bolo na Slovensku lepšie. Aby bolo vidno že sa tu o ľudí tá vláda stará, aj keď im nekúpi mercedesy, ale bude riešiť vzniknuté problémy a sťažnosti, vyhradí na nich peniaze a vyrieši ich v čo najkratšom možnom čase. Áno chcem aby sa do basy dostal ten kto je skutočne vinný, a nie že ho chráni poslanecká imunita, čo je toto za výmysel?!! Že keď si bohatý tak zaplatíš balík a povedia "skutok sa nestal" ? To kde sme ? Na Slovensku. Kde ľudia si volia zlodejov, kde sa opijú karafiátmi a vtipmi toho pána z telky čo je premiér. Škoda že na Slovensku je tak málo rozumných ľudí a nie sme schopní dosiahnuť zmenu k lepšiemu. Žiaľ.
@wistingher PRESNE TAK! Napísal si to za mňa.
Ja ani Ty to neovplyvníme! Práve preto sú tie protesty zbytočné a radšej sa snažme ovplyvniť seba aby sme mali my viac ako tí čo majú 10 detí.
Okej tak ale netreba pičovať že tu máme napiču dane keď ich máme celkom v pohode napríklad oproti tej Austrálii
@wistingher ešte sa vyjadrím k tým bohatým - neexistuje štát kde by peniaze nehrali rolu.
Toto nie je len na Slovensku aj v USA keď máš peniaze tak máš pravdu. Všade.
To nie je vina vlády, to je ľudská nátura.
Btw, toto je to o čom hovorím. Keby sme všetku snahu ktorú dávame do toho aby išli vinný do basy dali do niečoho užitočnejšieho, hneď by tu bolo lepšie.
Slovák dokáže vymenovať všetkých ktorí niečo ukradli, ale nedokáže povedať čo užitočné vo svojom živote spravil. Prestaň ukazovať prstom naokolo a radšej sa zameraj na seba, svoje financie, a ži lepší život.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
aj ja, ak na to budem mať náladu.
To je zase ďalší?
Pičovina.
Rozumný človek lepšie investuje svoj čas.
A presne s takýmto postojom slovensko zanikne. Za lepší život treba bojovať a nie utekať z vlastnej krajiny do zahraničia jak imigrant...
Ja určite nie, mne sa tu páči
Ja rád bojujem za lepší život, ale čo to má spoločné so zabíjaním času medzi bandou kktov ktorí tiež len zabíjajú čas namiesto toho aby niečo pre ten lepší život spravili? Na ďalší deň nastúpia do roboty presne tak ako predtým.
Ja zatial rozmýšlam nad investíciami a ako zarobiť a neplačem že sa mám zle kvôli Ficovi.
nie si jediný kto rozmýšľa nad tým ako zarobiť
Jasné to je také slovenské hádzať všetkú vinu na vládu, na tých 150 ľudí tam, oni môžu za to že 5 miliónov Slovákov žije v chudobe.
Jasné lepšia vláda a bol by som bohatý aj bez rozmýšlania.
Zase typicky slovenské - chcem všetko za nič.
Dnes nežijeme v socializme aby ťa 10 týpkov obmedzovalo, nevyhováraj sa na Fica ani na Kisku. To že si chudobný je len tvoja chyba. Ten pochod slúži len na zabíjanie času, je viac ako pravdepodobné že sa nič nezmení - len frustrovaní ľudia potrebujú dať najavo že sú neschopní kkti a majú sa zle.
Namiesto toho by si aj ty mohol radšej začať premýšlať a vytvárať svoje spôsoby ako zarobiť, začať podnikať, a nie plakať na námestí s bandou úbožiakov a čakať že sa do vlády dostane niekto nový kto bude srať peniaze priamo do tvojej peňaženky.
Lebo niekedy mám pocit že na Slovensku som fakt jediný kto neplače na námestí že mu vláda nesere peniaze priamo do peňaženky ale snaží sa s tým niečo robiť.
Tak založ firmu a postav ich. Nečakaj na vládu, ale chápem, máloktorý Slovák to pochopí
Ja ani Ty to neovplyvníme! Práve preto sú tie protesty zbytočné a radšej sa snažme ovplyvniť seba aby sme mali my viac ako tí čo majú 10 detí.
Okej tak ale netreba pičovať že tu máme napiču dane keď ich máme celkom v pohode napríklad oproti tej Austrálii
Toto nie je len na Slovensku aj v USA keď máš peniaze tak máš pravdu. Všade.
To nie je vina vlády, to je ľudská nátura.
Btw, toto je to o čom hovorím. Keby sme všetku snahu ktorú dávame do toho aby išli vinný do basy dali do niečoho užitočnejšieho, hneď by tu bolo lepšie.
Slovák dokáže vymenovať všetkých ktorí niečo ukradli, ale nedokáže povedať čo užitočné vo svojom živote spravil. Prestaň ukazovať prstom naokolo a radšej sa zameraj na seba, svoje financie, a ži lepší život.
Čo tak podnikať?