nesmie byť vegán, ale iba vegetarián .. musí sa zapájať aspoň do jednej verejnej dobrovolnej činnosti, musí nadávať na sociálne médiá a konzumný svet no na svojom instagram účte bude hlavne jeho oblečenie a materiálne veci a zručnosti v pripravovaní kávy a pokrmu, do práce z ktorej čoskoro odíde (pretože rozbieha biznis s malou reštauráciou - čajovňou) chodí na tatkovom bicykli a dopisuje si s pár priateľmi výlučne fyzickou korešpondenciou..
Ja ti neviem ale tieto spolky vseliake to je hrozne nieco preco nemozu byt ludia proste ludia a mat sa medzi sebou radi preco sa musia delit do milion skupiniek a podla toho posudzovat inych a inak ja neviem moc o com to hipsterstvo je ale urcite to nebolo povodne vymyslene tak ako to je teraz ze drahe oblecenie musia nosit a podobne ale tak to kazdu ideologiu v dnesnej dobe takto vedia skurvit a zarabat na tom
Najprv emo, teraz hipster, čo príde nabudúce Naviac mne v priebehu uplynulého týždňa dve kamarátky úplne nezávisle na sebe povedali, že vyzerám ako gothic Ja som sa vždy obliekala tak, ako sa mi páčilo a robila to, čo sa mi páčilo, ale isto by sa mi nepáčilo škatuľkovanie do nejakého štýlu, príp. obliekanie sa podľa módy.
Nosím čiernu, lebo sa mi páči a vlasy som si tiež začala farbiť na takmer čiernu, lebo sa mi to páči
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
to len takých pár bodov
a vyzerajú takí ľudia nejako takto :
@kierkegaard
Nosím čiernu, lebo sa mi páči a vlasy som si tiež začala farbiť na takmer čiernu, lebo sa mi to páči