@dooda1210 Býval som v BA s kamošmi či s jednu babu.....
@plyn Jáj keby tak knihu, ale žiaľ sa učím Mechaniku tuhých a poddajných telies a dúfam, že do utorka budem vedieť 59 otázok naspamäť, inak ma porazí ....
Moje telo akosi nezvláda to, že som tak neprimerane rýchlo a na neprimerane nízku váhu schudla za pár mesiacov. :/ Proste dokašlalo sa mi všetko čo mohlo. Takže tu musím trčať, oni mi večne pichajú všelijaké infúzie a čo ja viem čo všetko. :/
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
54 komentov
Nechápem prečo som taká vykoľajená,však som nepila - -
pomaličky si aj začínam zvykať, keďže tu pomaly trávim viac času ako doma.
PS : Som rád,že si dala príspevok nezverejnený pre moje meno Máš to u mňa...
muzika, čajík a biola :/
@plyn Jáj keby tak knihu, ale žiaľ sa učím Mechaniku tuhých a poddajných telies a dúfam, že do utorka budem vedieť 59 otázok naspamäť, inak ma porazí ....
Moje telo akosi nezvláda to, že som tak neprimerane rýchlo a na neprimerane nízku váhu schudla za pár mesiacov. :/ Proste dokašlalo sa mi všetko čo mohlo. Takže tu musím trčať, oni mi večne pichajú všelijaké infúzie a čo ja viem čo všetko. :/
Toiki Yori mo Yasashii som docitala a teraz citam Haikei, Niisan-sama tak snad bude tiez dobre
Ďakujem ti veľmi pekne.