hmm... v tom čase som tu ešte nebola ale aj mňa pred nejakou dobou zaujímalo, že kto/čo to bol/o a čo som čítala niektoré jej diskusie a ankety...hmm...dobre som sa na nich pobavila a mala zaujímavé názory a vyzerá to tak, že mala záľubu v fekáliách ..
no nahodou ja som sa s nou v niektorych veciach aj zhodol... a mimochodom pochadza z dost inteligentnej rodiny.. takze mala celkom slusne zazemie na svoje nazory..
..ale ako, teraz ma tu nezacnite kritizovat ze ju obhajujem, len co si pamatam tak niektore jej nazory na svet boli uplne v pohode...a keby take mali aj ostatni ludia..
v casoch, ked stari bohovia boli kruti a malicherni a zoslali na ludi osud utrpenia, len ona mala odvahu sa im postavit
ona tu uz roky nie je a stale je asi najvacsia celebrita tomu hovorim uspech no mala svojske nazory (niektori hovoria, ze divne, v poriadku, no ja mozem povedat, ze oni su divni, je to vec nazoru ), bola dost extremisticka, co sa tyka (anti)sexuality
ja myslim ze tu je len ma neaky iny nick taky ludia neodchadzaju len tak z nicoho nic alebo v horsom pripade umrela co samozrejme dufam ze neni pravda ale tak aj to sa moze stat hociktoremu uzivatelovi birdzu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
46 komentov
neviem
Ja si ju pamätám z ešte starého nicku
(ale kto Krutú nezažil, nepochopí
Pre tie jej názory tu bolo strašne veľa sporov
....osobne som sa strašne rehotala na všetkých jej blogoch
..ale ako, teraz ma tu nezacnite kritizovat ze ju obhajujem, len co si pamatam tak niektore jej nazory na svet boli uplne v pohode...a keby take mali aj ostatni ludia..
co si, nebola fake... neviem sice ake fotky tu mala, ale bavil som sa s nou o takych veciach ze viem ze fake nebola
a tak čo vám poviem, prišla, pobudla tu a odišla, ako veľa iných. tí čo sú tu noví prišli o veľa zaujímavejších ľudí než bola krutafunebracka...
ona tu uz roky nie je a stale je asi najvacsia celebrita tomu hovorim uspech no mala svojske nazory (niektori hovoria, ze divne, v poriadku, no ja mozem povedat, ze oni su divni, je to vec nazoru ), bola dost extremisticka, co sa tyka (anti)sexuality