samozrejme nie kazdy ma rad prodigy ..preto ma zaujima anketa lebo guettu pozna a pocuva skoro kazdy teda ja nie ale myslim to vseobecne... tak ma budu zaujimat vysledky
Prvého nehrávajú v rádiách a sám takú hudbu nevyhľadávam a Guetta sa teraz kýve v každom klipe (podobne ako Pitbull - ten zase povie tri slová po španiesälsky a ide domov)...tak ti neviem povedať...
Ale asi Guetta lebo sa mi páči dosť pesničiek kde má fííííčuring
A neviem, Liama Howletta som ešte v DJ Sete nepočul, tak to nebudem hodnotiť. Každopádne, myslím, že sú stovky lepších. Ale aspoň trošku žánrovo to treba zúžiť, hoci aj tak to bude dosť subjektívne.
@thrwtchr Howlett ako DJ v 90. vyhrával súťaže. dokonca vyhral úplne prvú súťaž, ktorej sa zúčastnil. a to bez akejkoľvek hlbšej znalosti toho, čo je to mixpult
Kentaro napr. tvorí teraz, za úplne iných podmienok a úplne iným štýlom. (a videla som ho naživo a padala mi z neho sánka na zem, pretože je skvelý). keď si človek uvedomí, že to, čo robil Howlett ako DJ, je teraz na pleciach producentom dať dohromady, tak sa na neho bude pozerať inak.
nemyslím si, že Howlett je najlepší DJ všetkých čias a nedá sa ho prekonať (iba tak natajňáka si to myslím ). ale keď človek porovnáva mistra DJingu dneška a mistra DJingu z minula (ja viem ,že si ich neporovnával, iba hovorím), tak musí brať do ohľadu aj iné veci, okrem zručností samotných.
tak to áno, to áno, ja len dodám, že sa mi zdá, že sa to v oboch prípadoch (Howlett aj Kentaro)
časom dosť zvrhlo.
čo sa týka live setov, tak nemôžem veľmi argumentovať, lebo som z vyššie uvedených počul a videl iba Krusha, ale je zrejmé, že keď je raz niekto pioneer of (doplň disciplínu), tak už bude azda nastálo pioneer.
boze, lebo sa pytam na tych dvoch! preco kurva kazdy tu musi napisat este 10 dalsich ktorych som tma mohla dat?ja poznam tiez po kkt dalsich na to spravim asi inu anketu.. toto ma vie vytocit
Ale to je neporovnateľné, hrajú úplne odlišné veci. Vieš, no kto je lepší športovec, Federer alebo Messi? Ako to porovnáš? Chápeš čo tým chcem povedať...
Preto v tomto hlasovaní asi ide skôr o to, akú má kto radšej hudbu podľa mňa
@chevro ved v tomto hlasovani aj ide o to nechcela som robit anketu v rovnakom zanri.. proste kto ma radsej howletta alebo guettu, neviem co sa nad tym kazdy zamysla.. jednoducho howlett alebo guetta>jednoducha otazka
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
kedze prodigy som svojho casu pocuvala neustale, tak jasne ze som hlasovala za neho liam robi fajn hudbu veru
Ale asi Guetta lebo sa mi páči dosť pesničiek kde má fííííčuring
*pritom drsné pózy*
jj, Pitbull
A neviem, Liama Howletta som ešte v DJ Sete nepočul, tak to nebudem hodnotiť. Každopádne, myslím, že sú stovky lepších. Ale aspoň trošku žánrovo to treba zúžiť, hoci aj tak to bude dosť subjektívne.
a Howlett je predsa un enfant prodige.
tu bol kentaro ešte mladušk:
lalala, ale na toto sa usporiadavajú súťaže, ktoré to rozhodnú.
Kentaro napr. tvorí teraz, za úplne iných podmienok a úplne iným štýlom. (a videla som ho naživo a padala mi z neho sánka na zem, pretože je skvelý). keď si človek uvedomí, že to, čo robil Howlett ako DJ, je teraz na pleciach producentom dať dohromady, tak sa na neho bude pozerať inak.
nemyslím si, že Howlett je najlepší DJ všetkých čias a nedá sa ho prekonať (iba tak natajňáka si to myslím ). ale keď človek porovnáva mistra DJingu dneška a mistra DJingu z minula (ja viem ,že si ich neporovnával, iba hovorím), tak musí brať do ohľadu aj iné veci, okrem zručností samotných.
tak to áno, to áno, ja len dodám, že sa mi zdá, že sa to v oboch prípadoch (Howlett aj Kentaro)
časom dosť zvrhlo.
čo sa týka live setov, tak nemôžem veľmi argumentovať, lebo som z vyššie uvedených počul a videl iba Krusha, ale je zrejmé, že keď je raz niekto pioneer of (doplň disciplínu), tak už bude azda nastálo pioneer.
Surgeon
a je ich ešte v starej škole dosť
a inac zboznujem toto, ked sa niekto pyta na dvoch, ze kto z nich je lepsi a ludia zacnu pisat, ze "poznam lepsich..." -.-
@antifunebracka as you like kdyz se libi...
DJ Krush
DJ Cam
DJ Fresh
je ich vela, ale do ankety si nedal ani jedneho
Ale to je neporovnateľné, hrajú úplne odlišné veci. Vieš, no kto je lepší športovec, Federer alebo Messi? Ako to porovnáš? Chápeš čo tým chcem povedať...
Preto v tomto hlasovaní asi ide skôr o to, akú má kto radšej hudbu podľa mňa