Čítala som len jednu knihu. "Miluj ma ironicky" a akože faakt nemám tušenia či je to žena alebo chlap. V niektorých kapitolách som si povedala: "Toto jednoznačne píše chlap," a zase v iných som hovorila: "Preboha, toto by v živote chlap z úst (na papier) nevypustil." Takže tak. Som v rozpakoch.
Pre mňa človek, čo absolútne nevie písať -.- alebo možno vie, len mne sa to nepáčilo.. uplne.. sedlácke.. a nudné. Ale priznávam že som čítala len jednu knihu, každopádne o ďalšie vôbec nemám záujem.. Ale keď sa to niekomu páči nech číta.. a podľa mňa tá celá anonymita je geniálny ťah.. Bude to múdry človek pravdepodobne
Ako si sa v tých článkoch a diskusiách asi dočítala, už cca dva roky sa hovorí o tom, že je to jedna slovenská scenáristka .. môj osobný dojem bol tiež že to bude žena
Dočítať som sa dočítala, ale neverím tomu (alebo nechcem veriť?)
No a potom som narazila aj ja rozhovor s Matkinom, kde bolo písané, že on sám, s ďalšou hŕstkou ľudí sa stará o to aby sa o totožnosti Matkina šírili klamné informácie..
a ja som doteraz bola na tom že je to muž takže žena? tak to už nemám čítať jeho knihy nemám rada ženy ale nié kníh sa to netýka hádam ..ale podľa mňa dobre píše sa mi to ľúbi
ja som čítaa všetky jeho knihy viac ako 5 krat každu..a takisto som si s ním písala cez e-mail ktorá som našla na knihe, a tam sa predstavoval ako muž..takže pochybujem že je to žena..má aj to typické mužske zmyšlanie
ja fakt neviem veľa ľudí tvrdí že žena, ale podla mna to može byť aj muž som čítala tú knihu mužské interiéry a uuplne super a aj este jednu ale ta ma až tak nebavila
Čítala som staršie knihy a pri nich som mala pocit, že to musí byť jedine žena...Ale to asi tak skoro nedozvieme.
Ale neviem si vôbec typnúť, kto to môže byť, veď to ani nemusí byť nikto známy. Neviem si typnúť, lebo napríklad na Evitu sa mi veľmi nehodí, ako píše, takže to môže byť človek, ktorý je navonok úplne iný...
ja som napríklad ako prvú knihu čítala Mexická vlna.. prečítala som po tom ako sa ten chlapec išiel obesiť a vrátila knihu do knižnice O nejaký čas som sa po ňu vrátila, dočítala to za jeden večer a teraz sa neviem nabažiť jeho/jej kníh! Len v knižniciach sa k nim sakra hovadsky nedá dostať!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
Robíš si srandu? To by som tie knihy normálne teraz spálila.. (I keď to považujem za jeden z najväčších hriechov)
Táto ženksá má vyštudovanú VŠMÚ, dokonca neviem či nie herectvo a keď ju vidím a porovnám s hercami slovenskými, ktorí sú na úrovni tak mi je na grc..
Sorry, ale ona nemôže byť Matkin..
Tak to mi odľahlo, zľakla som sa, že si prívrženkyňa hnutia za úplné zhlúpnutie slovenského národa
A hentú keď vidím.. Och, škoda písmen..
Dočítať som sa dočítala, ale neverím tomu (alebo nechcem veriť?)
No a potom som narazila aj ja rozhovor s Matkinom, kde bolo písané, že on sám, s ďalšou hŕstkou ľudí sa stará o to aby sa o totožnosti Matkina šírili klamné informácie..
Áno? Potešil si ma, ale si si istý?
Máš konkrétne mená, fotky, dátumy ?
a nenadchlo ma to, nič ma neťahalo pretočiť stranu.
Mne sa jeho/jej knihy nepáčia.
Ale neviem si vôbec typnúť, kto to môže byť, veď to ani nemusí byť nikto známy. Neviem si typnúť, lebo napríklad na Evitu sa mi veľmi nehodí, ako píše, takže to môže byť človek, ktorý je navonok úplne iný...