@matwejo za to ze sa sem registroval este neznamena, ze tu sedel kazdy den napriklad mne jeho meno nic nehovori takze az taky aktivny nebude..
podla mna su skor horsi ludia ci maju 24 a vedia o vsetkych kauzach, prichodoch a rozchodoch za poslednych 5 rokov to mi pride vacsie kazenie si zivota.
@unknownboy
a ty to ako vies? (tiez si tu kazdy den?)
@sheily uznavam, ze v tomto mas pravdu, ze aktivita s tym suvisiet nemusi a mohol mat dlhsie pauzy ...
druha strana toho je, ze som sa snazil aj poukazat na to, ze to co sa sem pise a dava nemusi byt velmi vhodne pre 10rocne dieta, co je naozaj uz dost vazne maly vek a v tom case detstva by mal mat podnety ineho stylu a nie "co sa pise na birdzi"
@matwejo lebo vtedy tu ludia neriesili nechutne veci ako riesia teraz, nepridavali uchylne fotky ako teraz, neboli tu trollovia a vselijaki uchylaci ako attis apod. (teda ja si nespominam na nci take vyraznejsie...
@antifunebracka neviem ci je lepsie na niekoho furt reagovat cez cisla komentov a pritom sa tvarit ze ma otravuje a zablokovat si ho pripadne mu obcas okomentovat nejaky niekolkorocny blog ze 8) neboj, ty tu uz tiez dlho nebudes
no tento nick mam od: Torpedo08 sa regol ako 17 ročný dňa 27. februára 2009
ale bol som tu aj predtym este a myslim ze skor ako ty ale potom som nejak prestal sem chodit na chvilu
@antifunebracka
Cobra sa regol ako 12 ročný dňa 10. januára 2006
Husky sa regol ako 16 ročný dňa 9. marca 2006
takže v tomto prípade som ja strieborný. ale predo mnou je mnoho iných
@antifunebracka veď ty si napísal, že som bronzový, lebo hnusky. ja že kto? husky? ty - hej. tak som napísal, že v porovnaní mňa a huskyho som ja strieborný, nie bronzový ako si ty najprv napísal.
btw. geekoon tu už 5 rokov nebol
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
48 komentov
mne to pride take ... kazenie si detstva
bol som tu nejakú chvílu, potom som mal asi 3-4 ročnú pauzu a som späť ako melancholik
podla mna su skor horsi ludia ci maju 24 a vedia o vsetkych kauzach, prichodoch a rozchodoch za poslednych 5 rokov to mi pride vacsie kazenie si zivota.
a ty to ako vies? (tiez si tu kazdy den?)
@sheily uznavam, ze v tomto mas pravdu, ze aktivita s tym suvisiet nemusi a mohol mat dlhsie pauzy ...
druha strana toho je, ze som sa snazil aj poukazat na to, ze to co sa sem pise a dava nemusi byt velmi vhodne pre 10rocne dieta, co je naozaj uz dost vazne maly vek a v tom case detstva by mal mat podnety ineho stylu a nie "co sa pise na birdzi"
ved ludia sa nemenia, ci ano? (myslim celkovu povahu ludi)
@willbebetter ideme este?
podľa mňa to bude tým že v čase začiatkov ešte mnoho idiotov jednoducho nemalo prístup k internetu...
ale bol som tu aj predtym este a myslim ze skor ako ty ale potom som nejak prestal sem chodit na chvilu
Cobra sa regol ako 12 ročný dňa 10. januára 2006
Husky sa regol ako 16 ročný dňa 9. marca 2006
takže v tomto prípade som ja strieborný. ale predo mnou je mnoho iných
btw. geekoon tu už 5 rokov nebol
bystra mysel proste