Kto je najsympatickejší/najdôveryhodnejší politik?
Vždy keď vidím, že v týchto prieskumoch vyhrá Danko,Kiska,Bugár alebo Fico, tak rozmýšľam,čo to za ľudia tam hlasujú tak kto je to pre Vás? Pre mňa určite Milan Uhrík, už som ho viackrát žiadala o radu a vždy mi pomohol..a ešte je aj celkom fešák
Ak to myslíš s tým Uhrikom vážne, tak potom smelo môžem povedať, že najdôveryhodnejší politik je/bol/ Mečiar...
OK, mimo prezentacie mojich názorov... uprimne sa v aktualnej vyššej politike nenachádza ani jeden taký politik. Kedysi to bol Mikloš, aj Lipšic.
stačí pozrieť do parlamentu a slovenskej vlády, kto je fešák a hneď vieme, že je
najsympatickejší a najdôveryhodnejší politik, aké ľahké...
ale je tu malilinky háčik, záleží aj od vkusu človeka, čo sa tebe páči, nemusí sa mne...
@kikki nemusel ani nič spraviť, nespraviť, stačí mi vedieť za akú stranu je v parlamente a aké názory obhajuje. Ale ja nikomu neberiem jeho nazory, tolerujem ich a ak ich volilo 8% populacie je to adekvatna normálna strana, ktorá má mať slovo. Jedine, že to nie je strana, s ktorou by som sa stotožňoval ja osobne. Mám iné predstavy o ľuďoch, ktorí majú viesť štát a ekonomiku.
Ale furt lepsie ako Kolár =D
Tak oni su Bossovia co su v tom prieskume spomenuti takze musia byt ludom sympaticki ale inak ten Uhrik je v pohode aj podla mna a aspon taky prvy dojem mam z neho ale zas nemozem suhlasit s vela vecami co kotlebovci maju v hlave takze je to take vseliake
Všeobecne však u mňa voči politikom (áno, aj tým, čo sľubujú, že Vás spasia a vyriešia všetky problémy, a správajú sa vyložene populisticky, aj keď to predtým možno kritizovali) platí prezumpcia pochybných motívov, a mám k ľuďom, čo chcú dobrovoľne byť vo vláde, už z princípu veľkú nedôveru.
Dôveryhodnosť a politický predstaviteľ sú teda u mňa termíny, ktoré ako súčasť jednej vety pokladám za veľký oxymoron.
@15@rocafella a ďalší (aj keď u ostatných to bol, našťastie, zrejme len humor):
fuj, úplne ste mi pokazili deň.
@thrwtchr den ti kazime a ty takych dementov oblubujes? Fico je kkt to je samostatna kapitola, Bugar a Danko su zradcovia lebo sklamali volicov.
Pred volbami vyhlasovali ze s Ficom by nesli do vlady a po volbach mu lizu rit.
A Kiska ten amerikanofil je tiez taka samostatna kapitola...
@kikki vidíš a ty o ňom nič nevieš,ani to či o Kotlebovi a podobne niečo vie a súdiš ho tiež viď: vidím, že si presne typ človeka, ktorý si prečíta Nový Čas,pozrie správy na Hnojke a spokojne žije ďalej v nevedomosti...:
@kikki nie, len som sa chcela k tvojmu komentáru vyjadriť. povieš niekomu,že súdi človeka na základe titulky v novinách,čo ani nemusí byť pravda, a ty ho súdiš na základe jednej vety veď to je to isté nie?
@antifunebracka Tak to som netušila popravde, pozerám si články teraz a nikde som nenašla zmienku kde by bol výrazne PROTI očkovaniu, iba to, že je proti sprísneniu trestov pre matky čo neočkujú.
@27 toho kok..."cloveka" sudim hlavne podla toho, ze si v kazdom jednom poste, co kedy zavesil na fb, nasral do huby aspon 15 krat. podla toho, ze je v strane nepricetneho, vygumovaneho nacka, ktory si prave kupil dom za stvrt mega zo statnych prachov, pricom ani nie pol roka dozadu sa rozkrikoval, ze strany sa zo statneho financovat nebudu. a v neposlednom rade preto, ze veri, ze amerika zaklada na slovensku mimovladky, aby nas ovladla. ten clovek by mal byt zavrety v base a ty nemas mat volebne pravo.
@45 dame si par perliciek, ktore udru do oci po zbeznom prebehnuti jeho profilu.
"K veciam týkajúcim sa ĽS Naše Slovensko sa vyjadruje LGBTI aktivista Peter Weisenbacher z tzv. Inštitútu ľudských práv. Mimovládkar bez akéhokoľvek mandátu na to, aby niečo verejne komentoval. Nikto ho nikdy nezvolil, nikto mu nedal žiadnu právomoc. Tento človek jednoducho len sám seba pasoval za odborníka, založil mimovládku, zobral granty a mudruje. "
presne ako tvoj plesaty fuhrer par rokov dozadu. aj proti nemu si si vtedy otvaral hubu?
"Nie sme predsa povinní zdieľať ich pohľad na svet. Neviem ako vy, ale ja nevidím jediný logický dôvod, prečo by som mal chcieť, aby bolo na Slovensku viac islamu. Načo?"
ja tu nechcem ani viac krestanstva, ktore propagujete vy. ale z neznamych dovodov som v tomto pripade povinny zdielat tvoj pohlad na svet, hoci na to neexistuje jediny logicky dovod. naco?
"Ďalší plytký článok proti nám, už tradične plný krivých obvinení bez jediného dôkazu, ktorého cieľom je pošpiniť naše výsledky a našu prácu. V závere je dokonca uvedené, že "dosť pohŕdam radovými členmi našej strany". Ako to môžu vedieť, keď sa ma na to zase ani neráčili opýtať?! Je to práve naopak - radoví členovia a sympatizanti sú chrbticou, na ktorej stojí naša sila. My vo vedení strany nie sme ničím, len hovorcami hlasu a problémov bežných ľudí. Možno nie sme všetci dokonalí. Nikto na svete však nie je tak dobrý, aby nemal chybu a ani tak zlý, aby sa na nič nehodil."
volal fico, ze chce svoj predvolebny prejav z 90. rokov spat.
"Aký je ten svet malý. Pred 8 rokmi som v rámci vysokoškolského štúdia študoval aj v Nemecku na "Hochschule Wismar"."
v nemecku? v tom nemecku, ktore dnes siri hnusnu, zapadnu ideologiu? preco nie v takom uzasnom a vyspelom rusku? alebo u nas doma? ved treba podporovat domace, ci? som zmateny.
@plavam_zivotom Tak určite že nie je najhorší politik, ale osobne mi toto na ňom dosť prekáža. Je to 1. krok k niečomu, čo môže mať veľmi neblahé následky. A keď si to spojíme ešte s podporou homeopatie... možno by robil lepšie, keby sa vyjadroval len qeciam, v ktorých je fakt doma.
Vyskupič,Krajniak i keď on to občas už stým kresťanstvom preháňa.A ešte stych známejších Sulík i keď má sem tam nasere ale patrí medzi tých konzistentných .
@notme Hej ale v buducich volbach budu 2 najsilnejšia strana už uvidíš ... Proste každý kk7 vypatlaný ich pôjde voliť, a takisto plno ľudí pôjde voliť že "veď Kotlebu bude sranda neeee" " Na stráž!" ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
57 komentov
OK, mimo prezentacie mojich názorov... uprimne sa v aktualnej vyššej politike nenachádza ani jeden taký politik. Kedysi to bol Mikloš, aj Lipšic.
najsympatickejší a najdôveryhodnejší politik, aké ľahké...
ale je tu malilinky háčik, záleží aj od vkusu človeka, čo sa tebe páči, nemusí sa mne...
myslím
Ale furt lepsie ako Kolár =D
Aj Kollára ale nie ako politika ale je to frajer...
@rocafella Matovica ma rad kazdy ako zabavaca
Z týchto Kiska a potenciálne ešte aj Bugár.
Všeobecne však u mňa voči politikom (áno, aj tým, čo sľubujú, že Vás spasia a vyriešia všetky problémy, a správajú sa vyložene populisticky, aj keď to predtým možno kritizovali) platí prezumpcia pochybných motívov, a mám k ľuďom, čo chcú dobrovoľne byť vo vláde, už z princípu veľkú nedôveru.
Dôveryhodnosť a politický predstaviteľ sú teda u mňa termíny, ktoré ako súčasť jednej vety pokladám za veľký oxymoron.
@15 @rocafella a ďalší (aj keď u ostatných to bol, našťastie, zrejme len humor):
fuj, úplne ste mi pokazili deň.
Pred volbami vyhlasovali ze s Ficom by nesli do vlady a po volbach mu lizu rit.
A Kiska ten amerikanofil je tiez taka samostatna kapitola...
#proudkiskostetka
Danka ked vidim, mam anafylakticky sok.. Akoze krajsi je od Fica, ale jak henten tvor moze mat sympatie od niekoho ineho ako svojej matky
Inak Sulík a SaS. Vyhráva aj každú analýzu diskusie TV v pravdách nepravdách a zavádzaných výrokoch.
@narazuvzdornaa @plavam_zivotom Baby... viete, že Poliačik je proti očkovaniu?
"K veciam týkajúcim sa ĽS Naše Slovensko sa vyjadruje LGBTI aktivista Peter Weisenbacher z tzv. Inštitútu ľudských práv. Mimovládkar bez akéhokoľvek mandátu na to, aby niečo verejne komentoval. Nikto ho nikdy nezvolil, nikto mu nedal žiadnu právomoc. Tento človek jednoducho len sám seba pasoval za odborníka, založil mimovládku, zobral granty a mudruje. "
presne ako tvoj plesaty fuhrer par rokov dozadu. aj proti nemu si si vtedy otvaral hubu?
"Nie sme predsa povinní zdieľať ich pohľad na svet. Neviem ako vy, ale ja nevidím jediný logický dôvod, prečo by som mal chcieť, aby bolo na Slovensku viac islamu. Načo?"
ja tu nechcem ani viac krestanstva, ktore propagujete vy. ale z neznamych dovodov som v tomto pripade povinny zdielat tvoj pohlad na svet, hoci na to neexistuje jediny logicky dovod. naco?
"Ďalší plytký článok proti nám, už tradične plný krivých obvinení bez jediného dôkazu, ktorého cieľom je pošpiniť naše výsledky a našu prácu. V závere je dokonca uvedené, že "dosť pohŕdam radovými členmi našej strany". Ako to môžu vedieť, keď sa ma na to zase ani neráčili opýtať?! Je to práve naopak - radoví členovia a sympatizanti sú chrbticou, na ktorej stojí naša sila. My vo vedení strany nie sme ničím, len hovorcami hlasu a problémov bežných ľudí. Možno nie sme všetci dokonalí. Nikto na svete však nie je tak dobrý, aby nemal chybu a ani tak zlý, aby sa na nič nehodil."
volal fico, ze chce svoj predvolebny prejav z 90. rokov spat.
"Aký je ten svet malý. Pred 8 rokmi som v rámci vysokoškolského štúdia študoval aj v Nemecku na "Hochschule Wismar"."
v nemecku? v tom nemecku, ktore dnes siri hnusnu, zapadnu ideologiu? preco nie v takom uzasnom a vyspelom rusku? alebo u nas doma? ved treba podporovat domace, ci? som zmateny.
Poliačik,
Lipšic.